Як живе та виглядає справжня мама Вєрки Сердючки та які у них з Андрієм Данилком стосунки

Відомий артист і шоумен Андрій Данилко неодноразово пропонував мамі переїхати до Києва, але вона вирішила залишитися в селі.

Поруч з Вєркою Сердючкою на сцені можна побачити його вигадану «маму» – Інну Білоконь. Справжня ж мама артиста Андрія Данилка – скромна селянка, яка тримає вдома господарство і працює на городі.

Як живе справжня мама Вєрки Сердючки

83-річна Світлана Волкова живе на занедбаному хуторі Клименки на Полтавщині. І хоча зірковий син і пропонував матусі переїхати до столиці, Світлані більше до вподоби звичне сільське життя. Мама Данилка живе в звичайній сільській хатині без водогону. Жінка справжня бджілка, кажуть сусіди. Світлана тримає різну худобу і вирощує городину.

Мама Андрія Данилка
Мама Андрія Данилка

Знаменитий син рідко приїжджає на малу батьківщину. Зате не шкодує для родичів грошей. Тому мама Данилка не бідує, а коли син приїжджає, балує його смачними домашніми стравами.

Стосунки Андрія Данилка з рідною мамою

В Андрія Данилка було по-справжньому важке дитинство. Коли хлопчикові було 7 років, помер від раку батько Андрія і другий чоловік Світлани, 45-річний Михайло. Жінці довелося самій виховувати двох дітей, і хоча вона багато працювала, в тому числі на важкій роботі на фермі, сім’я бідувала. Однокласники Данилка збирали йому гроші на одяг для випускного.

Андрій Данилко з мамою в дитинстві
Андрій Данилко з мамою в дитинстві

Данилко став популярним завдяки образу вульгарної народної провідниці Вєрки Сердючки. Вона розкута на сцені, тим часом як сам Андрій – скромний, простий і замкнутий.

Мама Андрія згадує, що в дитинстві творчий хлопчик учився грати на піаніно і гітарі. Також у нього було незвичне хобі – він любив малювати ікони. Зображав розп’яття Христа й оздоблював його битими ялинковими іграшками. Цілі ночі над ними сидів, художню школу закінчив, зізналася Світлана.

Данилко рідко навідується в рідні краї, а мати постійно переживає за дитину. Світлана боїться, щоб знаменитий син, в зірковому житті якого так багато спокус, не почав пиячити. Адже в нього є «алкогольні гени» від батька, який любив заглянути в чарку.

Мама Андрія Данилка

Однак син часто дзвонить мамі і ділиться з нею подробицями свого зіркового життя. Данилко турбується про свою сім’ю, а мама час від часу навідується до Києва, щоб переконатися, що все нормально з дитиною.

Справжнім горем і ще одною причиною для переживань для Світлани стала рідна дочка Галя. Андрій з усіх сил допомагав старшій сестрі, яка живе в Полтаві, вона навіть не працювала ніде. Данилко оплачував сестрі комунальні послуги, ремонт в квартирі, поїздки на море і путівки сину на відпочинок. Мама Данилка впевнена, що з розуму дочка зійшла через легкі гроші і заздрість до молодшого брата. Жінка навіть лікувалася в спеціальних установах.

Схожі статті