Бути зірковою дитиною теж випробування: донька Євгена Кошового ошелешила зізнанням про булінг

Бути дитиною відомих людей непросто. Про це не з чуток знає Вавара Кошова, донька актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового.

Дівчинка змалечку підкорює велику сцену. Спершу це була участь у проекті “Голос. Діти”, а потім і ролі у кіно. Зараз дівчинка знімається у серіалі “Тато рулить”. При чому Варвара Кошова потрапила у команду не завдяки відомому батькові, а через кастинг. де крім неї були й інші претендентки.

Але зірковість батька дала Варварі не лише можливість підкорювати сцену та стати знаменитою, а й принесла багато проблем.

Varvara Koshova z tatom
Варвара Кошова з татом

Зокрема, через відоме прізвище дівчину в школі дражнили. Діставалося найчастіше її батькові, Євгену Кошовому, якого діти називали клоуном. Дівчинці було боляче чути такі слова про найріднішу людину і вона всім доводила, що її тато – не клоун, а найбільша її підтримка та опора у житті.

Варвара пригадала, що саме іменитий батько підтримав її у той момент, коли дівчина вирішила спробувати сили у “Голосі. Діти”. Дівчина зізналася, що прийшла на проект не заради перемоги, а заради того, щоб змінити ставлення однолітків до себе. Адже вони вже встигли повісити на дівчинку клеймо “донька клоуна”. А Варя не могла нічого на це відповісти.

Одного разу дівчина набралася сміливості і попросила ровесників ніколи більше не ображати її родину і не говорити про неї як про родину клоуна.

Цькування припинилися, але дівчині досі боляче згадувати про цей період.

Зараз день Варвари Кошової розписаний по хвилинах, вона займається кар’єрою і зовсім закинула навчання. Дівчина стверджує, що їй достатньо трохи відпочити і вона повернеться до навчання. А ще Варвара вже визначилася з майбутньою професією. Вона хоче бути співачкою та акторкою, як і її зірковий батько.

spot_img

Схожі статті