«Чоловік моєї мрії»: Тіна Кароль зворушливим відео розчулила мережу

Тіна Кароль чуттєво привітала єдиного сина Веніаміна з 12-річчям.

Сьогодні Тіна Кароль мала дуже особистий привід для радості. 18 листопада син популярної української співачки і телеведучої Веніамін святкує свій день народження. Хлопчику цьогоріч виповнилося 12 років. Тіна Кароль тепло привітала іменинника та показала фоловерам фото єдиного сина.

Тіна опублікувала слова привітання в інстаграм-сторіс, чим неабияк розчулила мережу.  Відомо, що зараз Вєня, як його ніжно називає мама, перебуває на навчанні в Лондоні, тож вітати свого хлопчика співачці довелося, незважаючи на сотні кілометрів між ними.

«Ти гордість і всесвіт! Любий мій малюк. Чоловік моєї мрії», – так співачка підписала світлину з сином.

Син Тіни Кароль
Син Тіни Кароль

Зірка дуже рідко ділиться спільними знімками з сином, тому що не любить ділитися особистим з публікою. Проте з нагоди 12-річчя Веніаміна, який так схожий на свого батька, покійного коханого чоловіка Кароль Євгена Огіра, все ж показала кілька кадрів з хлопчиком. На світлинах Вєня позує у шкільній формі в Лондоні та поруч з артисткою в Україні. Через карантинні обмеження в зв’язку з пандемією знаменита мама не змогла полетіти до сина у Лондон, тому довелося спілкуватися з кровинкою онлайн.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Артистка вирішила, що для єдиного сина буде краще здобувати освіту в престижному навчальному закладі за кордоном. Веніамін під час навчання живе у Лондоні, він чудово знає англійську. Хлопчик росте розумним не по роках, захоплюється грою на фортепіано, фехтуванням та шахами. У Великобританії Вєня ходить на збори української громади і вивчає там українські традиції. Хлопчик вже навчився танцювати гопака, і виконує танець не гірше за дорослих.

Син Тіни Кароль
Син Тіни Кароль

Кароль сумує через те, що не може бачити сина часто, адже її приїзди в Лондон і приїзди сина в Київ не замінюють повноцінної присутності поруч.

Ввечері Тіна Кароль на своїй сторінці в Instagram присвятила ще одну публікацію імениннику. Співачка запостила відео пісні «Намалюю тобі», на якому на стіні можна побачити намальований портрет Веніаміна.

Схожі статті