Даша Астаф’єва показала сукню, яку не знімає вже декілька днів поспіль – простий зелений в тренді влітку 2023

Українська співачка Даша Астаф'єва, яку вважають еталоном сучасної краси та неповторності поділилася з публікою своїм трендовим кольором на літо 2023 й показала свою улюблену сукню.

Жіноча краса – сила, якою необхідно вміти правильно користуватися задля вміння справити про себе гідне враження на публіці, проте не переоцініть свої можливості, поставивши себе, вище за інших.

Українська співачка Даша Астаф’єва лише одним поглядом вміє зачаровувати чоловіків й мова зараз не тільки про зовнішність, адже її внутрішня харизма проривається, як тільки вона з’являється в публічному просторі.

Даша Астаф'єва назвала артистів, які заблокували її
Даша Астаф’єва показала сукню, яку не знімає вже декілька днів поспіль

Нещодавно у своєму Instagram-блозі продемонструвала свій трендовий колір на літо 2023 та сукню, яку декілька днів поспіль не наважується змінити на щось інше. Легкість та невимушеність, а також літня краса панує на всій світлині. Зелений, легенький образ, який показала жінка, став для Астаф’євої фаворитом на цей сезон.

В дописі поділилася радісними емоціями, які супроводжували знаменитість весь день. Додала, що обожнює людей, які дарують відчуття щастя, адже наше оточення відіграє неабияку роль для психологічного стану. Якщо уважно роздивитися зірковий образ, помічаємо довгу зелену сукню, з маленькою сумочкою такого ж, але трішки темнішого зеленого відтінку, білі кросівки з зеленою смугою та доповнила це все аксесуаром – рожевими окулярами.

“Я люблю цей день. І люблю людей, які дають відчуття щастя… і це не через рожеві окуляри або сукню, яку не знімаю вже декілька днів поспіль! Це через турботу та талановитих українців, які постійно нагадують про важливе”, – ділиться Астаф’єва.

Схожі статті