Черговий скандал Олі Полякової: чим “Королеві ночі” не догодив Віктор Ляшко

Через концертну діяльність Оля Полякова знову потрапила у скандал.

Цього разу непорозуміння відбулося між “Королевою ночі” та головним санітарним лікарем України.

Справа в тому, що українська співачка Оля Полякова знову виступили проти посилення карантину. Їй не сподобалося, що влада в односторонньому порядку ухвалила таке рішення.

Зірка поцікавилася, чому влада не запропонувала артистам діалог. Адже багато хто залежить від концертів та виступів. Крім того, квитки на заходи вже продані.

Вводячи повний локдаун і додаткові карантинні обмеження, влада не розрахувала як саме артисти виходитимуть з цієї ситуації.

У відеозверненні Оля Полякова звинуватила Віктора ляшка і владу в тому, що вони не цікавляться проблемами артистів і шоу-бізнесу загалом. Співачка зазначила, що виділення компенсацій на конкурсній основі штовхає артистів давати хабарі і зумисне ставати банкротами.

Віктор Ляшко, у свою чергу нагадав Олі Поляковій домовленість, за якої артистка отримала дозвіл на проведення концерту у Харкові з нагоди дня вчителя. При цьому, зірка української естради не виконала домовленість, тож Головний санітарний лікар України не бачить сенсу говорити зі співачкою про якісь послаблення для проведення концертів.

У розмові Віктор Ляшко зауважив. що дозвіл на концерт був виданий за умови 50%-ої заповненості концертного майданчика і перебування відвідувачів у засобах індивідуального захисту.

Проте, як ми пам’ятаємо “Королева ночі” не дотрималася вимог, за що потім мала конфлікт з Максимом Степановим.

Схоже, що зірці не дуже до вподоби обмеження її діяльності, попри недотримання нею умов роботи.

Схожі статті