Олег Винник після довгої паузи з’явився на публіці разом з Таюне (фото)

Олег Винник взяв участь в півфіналі шоу «Танці з зірками».

Популярний співак Олег Винник вперше за багато часу показався на публіці разом зі своєю дружиною – співачкою Таюне (Таїсією Сватко).

Спільне фото з Винником і його бек-вокалісткою Таюне, яку журналісти вважають дружиною відомого артиста, опублікував на своїй сторінці в Instagram ведучий шоу Юрій Горбунов.

“Крутий був вчора півфінал!! Дякуємо всім!!”, – так підписав фото ведучий.

Поява зіркової пари відбулося на шоу «Танці з зірками», яке проходило в Києві в 12-му павільйоні ВДНГ. Перед цим дружина Олега Винника перехворіла коронавірусом – останній пост в своєму Instagram вона зробила кілька тижнів тому. В ньому Таюне скаржилася, що важко перенесла хворобу.

Судячи з фото, зараз зіркове подружжя почувається нормально. На світлині вони весело посміхаються. Таюне в шкіряній курточці приобняла Горбунова. Для виходу в світ вона зробила яскравий макіяж очей в сріблястих тонах і уклала волосся в гладку зачіску. Кумир вовчиць, Олег Винник зробив зі свого волосся стильний хвіст. Він вдягнув червону футболку і чорну шкірянку.

Олег Винник в півфіналі “Танців з зірками” був ведучим балкону. Також він разом з Сантою і її партнером Максом Леоновим станцював танго.

Схожі статті