Надя Дорофеєва стала першою українкою, чий трек очолив Apple Music Chart: побила всі рекорди

Трек "gorit" розірвав мережу: мільйони переглядів і прослуховувань.

Початок сольної кар’єри DOROFEEVA виявився справді гарячим. Лиш 19 листопала Надя Дорофеєва презентувала свій перший сольний трек, як користувачі просто “збожеволіли” – і почали шукати пісню. Тільки за один день відеокліп “gorit” очолив YouTube-тренди та добрався до мільйонної позначки переглядів. За перші 10 хвилин цей кліп набрав понад 45 тисяч переглядів на YouTube-каналі.

Однак, виявилося, це ще не всі рекорди – у день прем’єри пісня стала лідером в українському iTunes. Також вона увійшла до декількох чартів на Apple Music та зайняла перше місце в рейтингу TOP 100 Songs українського Apple Music. Тож, DOROFEEVA стала першою з українських виконавиць, яка очолила головний чарт поточного року.

Своїм досягненням Надя радо похвалилася в Instagram.

З першим місцем Дорофеєву на власній сторінці в Instagram привітав її продюсер Олексій Потапенко.

– Надя стала першою українкою, яка очолила український чарт. Прикольно. Надя, вітаємо, – написав Потап.

Нагадаємо, після розпаду «Время и Стекло», учасницею якого була Надя Дорофеєва, її продюсери Потап та Ірина Горова заявили, що Надя готова до сольної кар’єри. Першим самостійним треком співачки став “gorit”. 19 листопала під час онлайн-вечірки Дорофеєва представила свою першу сольну пісню.

Зазначимо, що не всі українці з захватом сприйняли новий кліп Дорофеєвої. У відеокліпі є моменти, коли Дорофєєва танцює на пішохідному мосту на Алеї Героїв Небесної Сотні, де сім років тому під час Революції гідності загинуло 48 активістів. У мережі відео артистки розкритикували, закликавши її попросити вибачення. Співачку звинуватили в “танцях на кістках”. Критики стало так багато, що виконавиця видалила зі свого Інстаграма пост з цим моментом. Однак це була єдина рекція співачки і її команди.

Схожі статті