Вагітна від Потапа Настя Каменських ошелешила неочікуваним зізнанням: “Почуття, які хочеш зберегти у серці”

Настя Каменських з Потапом готують для прихильників неймовірну новину.

На своїй сторінці у мережі співачка Настя Каменських розповіла про запис нової пісні. Зробила вона це за підтримки зіркового чоловіка і продюсера Потапа у власній студії звукозапису, облаштованій у зірковому маєтку.

Артистка зізналася прихильникам, що запис кожної нової композиції дуже важливий та сакральний для неї.

Зі своїми прихильниками зірка поділилася, що ця композиція буде чимось неймовірним. Зазвичай виконавиця не ділиться емоціями від запису композицій, але тут вирішила розповісти про свої відчуття.

Зірка розповіла, що композиція “Vibe” про жіночність. почуттях і переживаннях. Композиція настільки чуттєва, що репер Потап зізнався, що у нього мурашки по тілу від виконання.

Прихильники співачки оцінили таку душевну відкритість і тілесну прикритість Насті Каменських. Вони були приємно вражені тим, що виконавиця поділилася настільки особистим моментом народження нової композиції.

Шанувальники Насті Каменських зізналися, що тепер це їхня нова улюблена композиція і з нетерпінням чекають її виходу.

На відео зірка була у чорному вільному худі, які співачка останнім часом найчастіше обирає для домашніх образів.

Про відчуття заговорила ще одна українська співачка Наталія Могилевська. У новому дописі вона зазначила, що люди користуються серцем, щоб бути. А прихильники додали, що все виходить з серця, особливо творчість.

Окрім підпису підписникам сподобався сам образ співачки у світлих тонах. Вони зауважили, що такі кольори їй дуже личать і виглядає зірка на 25 років.

Що ж, зірки вміють радувати прихильників красивими образами і творчими новинками.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.