Дзідзьо потис руку Анатолію Анатолічу і ошелешив зізнанням: “Перехворів на коронавірус таємно”

Дзідзьо перехворів на коронавірус і вирішив зізнатися.

Ряди українських знаменитостей, які подолали коронавірусну хворобу поповнилися ще однією знаменитістю. Нею виявився популярний український співак і шоумен Дзідзьо.

 

Правда про хворобу співака з’ясувалася недавно. Тоді Михайло Хома, таке справжнє ім’я артиста, відвідав студію програми “Ранок з Україною”, яку ведуть Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч.

Під час ефіру Дзідзьо потис руку телеведучому. Прихильники захвилювалися, адже знають, що зірка каналу “Україна” лише нещодавно вилікувався і повернувся до роботи.

Михайло Хома зауважив, що не хотів зайвий раз привертати до себе увагу і поки лікувався перебував на самоізоляції. Саме тому прихильники не бачили у його стрічці жодних дописів щодо стану здоров’я улюбленого артиста.

DZIDZIO на самоізоляції
DZIDZIO на самоізоляції

Дзідзьо зазначив, що хвороба протікала у легкій формі, але відчуття запахів у нього все ж зникло. проте артист відмітив, що це позитивний момент, адже він перестав перебирати їжею.

За час перебування на самоізоляції артист встиг передивитися всі відомі йому фільми та серіали, прочитати нові книги, впорядкувати думки, склав творчий план на найближчі п’ять років та, нарешті, отримав можливість відпочити. Крім цього, співак зазначив, що за час його відсутності у мережі, у виконавця з’явилося більше часу на корисні речі.

Також співак поділився новиною про новий проект, який незабаром вийде на телеканалі “Україна”. У дописі виконавець поділився новою для себе роллю.

Що ж, залишається лише порадіти, що Михайло Хома переніс хворобу легко і майже її не помітив.

Схожі статті