Як Тіна Кароль, Настя Каменських, Алла Пугачова та інші зіркові красуні виглядали на своїх перших весіллях

Весілля зірок - найбільша подія у житті не лише самих знаменитостей, а й їхніх кумирів.

До найвідповідальнішого дня у житті зірки готуються дуже довго. Вони підбирають сукні, стиль та інші елементи. І все це для того, щоб їхнім торжеством захоплювались всі.

Дехто з зірок навіть після весілля не змінився. а когось вже не впізнати.

Вперше під вінець Примадонна Алла Пугачова пішла з литовським артистом цирку Міколасом Орбакасом. На той момент молодій співачці було 20 років. Сталося це у 1969 році.
Після цього Алла Пугачова ще двічі виходила заміж. Другим її чоловіком став на 20 років молодший Філіп Кіркоров. А останнім – гуморист Максим Галкін.

Алла Пугачова і Міколас орбакас
Алла Пугачова і Міколас орбакас

“Одна любов на все життя” була у Софії Ротару. Перший і єдиний раз співачка вийшла заміж за Анатолія Євдокименка у 1968 році. Зірка прожила з ним до смерті чоловіка від інсульту.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко

Весілля сучасних зірок виглядають набагато розкішнішими.

Тіна Кароль пішла під вінець у 2008 році з продюсером і батьком її сина веніаміна Євгеном Огіром. Для торжества зірка обрала золотисту. а не білу сукню вільного крою і виглядала божественно.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Ані Лорак, яка зараз виступає в Росії, вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу у 2009 році. Тоді зірка була у білій сукні і була схожа на принцесу.

Ані лорак та мурат Налчаджиоглу
Ані лорак та мурат Налчаджиоглу

Лише минулого року відгриміло найочікуваніше весілля українського шоу-бізнесу. Потап і Настя Каменських після довгих 10 років очікування нарешті стали чоловіком і дружиною. Для свята кохання настя каменських обрала довгу білу сукню з глибоким вирізом і довгу фату. Зірка виглядала приголомшливо.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Аліна Гросу, яка вийшла заміж за російського бізнесмена Олексія Комкова вразила всіх своєю сукнею. у ній разом з фатою та акуратною зачіскою дівчина нагадувала принцесу або фею з казки.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

А от популярна українська виконавиця Джамала виходила заміж у традиційному кримськотатарському вбранні. дівчина за національністю кримська татарка, тож обрала довгу пишну сукню, а замість фати одягла на голову традиційну накидку. У національному кримськотатарському костюмі був і чоловік співачки, теж кримський татарин.

Весілля Джамали
Весілля Джамали

Відзначилися на весіллі і найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу Надя Дорофеєва та Володимир Дантес. Торжество у пари було в лавандових тонах. Але сукню надя Дорофеєва обрала класичну білу. Вбрання красиво підкреслювало фігуру співачки і було доповнене довгою білою фатою.

Весілля Наді Дорофеєвої та Володимира Дантеса
Весілля Наді Дорофеєвої та Володимира Дантеса

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.