Як Тіна Кароль, Настя Каменських, Алла Пугачова та інші зіркові красуні виглядали на своїх перших весіллях

Весілля зірок - найбільша подія у житті не лише самих знаменитостей, а й їхніх кумирів.

До найвідповідальнішого дня у житті зірки готуються дуже довго. Вони підбирають сукні, стиль та інші елементи. І все це для того, щоб їхнім торжеством захоплювались всі.

Дехто з зірок навіть після весілля не змінився. а когось вже не впізнати.

Вперше під вінець Примадонна Алла Пугачова пішла з литовським артистом цирку Міколасом Орбакасом. На той момент молодій співачці було 20 років. Сталося це у 1969 році.
Після цього Алла Пугачова ще двічі виходила заміж. Другим її чоловіком став на 20 років молодший Філіп Кіркоров. А останнім – гуморист Максим Галкін.

Алла Пугачова і Міколас орбакас
Алла Пугачова і Міколас орбакас

“Одна любов на все життя” була у Софії Ротару. Перший і єдиний раз співачка вийшла заміж за Анатолія Євдокименка у 1968 році. Зірка прожила з ним до смерті чоловіка від інсульту.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко

Весілля сучасних зірок виглядають набагато розкішнішими.

Тіна Кароль пішла під вінець у 2008 році з продюсером і батьком її сина веніаміна Євгеном Огіром. Для торжества зірка обрала золотисту. а не білу сукню вільного крою і виглядала божественно.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Ані Лорак, яка зараз виступає в Росії, вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу у 2009 році. Тоді зірка була у білій сукні і була схожа на принцесу.

Ані лорак та мурат Налчаджиоглу
Ані лорак та мурат Налчаджиоглу

Лише минулого року відгриміло найочікуваніше весілля українського шоу-бізнесу. Потап і Настя Каменських після довгих 10 років очікування нарешті стали чоловіком і дружиною. Для свята кохання настя каменських обрала довгу білу сукню з глибоким вирізом і довгу фату. Зірка виглядала приголомшливо.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Аліна Гросу, яка вийшла заміж за російського бізнесмена Олексія Комкова вразила всіх своєю сукнею. у ній разом з фатою та акуратною зачіскою дівчина нагадувала принцесу або фею з казки.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

А от популярна українська виконавиця Джамала виходила заміж у традиційному кримськотатарському вбранні. дівчина за національністю кримська татарка, тож обрала довгу пишну сукню, а замість фати одягла на голову традиційну накидку. У національному кримськотатарському костюмі був і чоловік співачки, теж кримський татарин.

Весілля Джамали
Весілля Джамали

Відзначилися на весіллі і найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу Надя Дорофеєва та Володимир Дантес. Торжество у пари було в лавандових тонах. Але сукню надя Дорофеєва обрала класичну білу. Вбрання красиво підкреслювало фігуру співачки і було доповнене довгою білою фатою.

Весілля Наді Дорофеєвої та Володимира Дантеса
Весілля Наді Дорофеєвої та Володимира Дантеса

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.