Олег Винник розповів про пригоду, яка трапилася з ним на “Танцях з зірками”

Популярний артист опублікував фото з танцювального шоу і розповів про враження.

Улюбленець мільйонів українських жінок, відомий співак Олег Винник поділився з шанувальниками враженнями від виступу в шоу “Танці з зірками” минулої неділі.

Популярний артист опублікував про це пост на своїй сторінці в Instagram.

Винник написав, що останнім часом багато часу проводить в студії.

“Тому стати ведучим телевізійного шоу, заспівати на паркеті, знову танцювати – і все це за один вечір – виявилося справжньою пригодою!” – зізнався харизматичний блондин.

Також Винник поділився кадрами з Ольгою Фреймут в якості ведучої, з паркету шоу і з вокального номера.

Ці фотографії викликали захват в фанатів зірки, і вони написали Олегу багато зізнань в любові до нього і його творчості.

  • Як завжди, найкращий.
  • Прекрасний мужчина.
  • Ну ось і фотки під’їхали, я вже подумала що Вас ніхто не знімав. Тиждень була ще той… знаю як було не просто. То нам виходить можна чекати скоро нових пісень? Ми ДУЖЕ чекаємо від Вас Олег Анатолійович нових шедеврів.
  • НЕРЕАЛЬНО КРАСИВИЙ. і недільний вечір завдяки Вам був прекрасний.
  • Ефір був приголомшливий!!! Красива, зворушлива пісня, яка рве душу, крутий танець і супер – ведучі на балкончику. Велике спасибі ВАМ за чудовий вечір, проведений з ВАМИ!!! Скучаємо, чекаємо концертів. Дуже красиві – фото.

Нагадаємо, в півфіналі “Танців з зірками” Олег Винник разом з Ольгою Фреймут були ведучими балкону. Також він станцював із учасницею проєкту Сантою Дімопулос і її партнером Максом Леоновим пристрастне танго. Цього ж вечора артист потішив своїх шанувальників виконанням на сцені шоу пісні “Як жити без тебе”.

Схожі статті