5 років без Кузьми: чим живе і як виглядає єдина донька Скрябіна Барбара

Андрія Кузьменка немає вже 5 років, але його єдина і улюблена донька Барбара досі не може змиритися з втратою.

У пам’ять про батька Барбара з чоловіком Володимиром Туром відкрили кав’ярню з круасанами, присвячену легендарному артистові Андрієві Кузьменку. Дівчина зізнається, що це була мрія її батька. Він хотів створити місце, куди могли б приходити люди, спілкуватися з ними і дарувати ті емоції, які дарував на сцені.

Барбара, або Буся, саме так називав доньку Кузьма, зробила так, щоб у кав’ярні відчувався дух Андрія Кузьменка. Повсюди висять фотографії артиста, лунають його пісні, а на стінах написані цитати з композиції “Місця щасливих людей”.

Барбара Кузьменко відкрила власне кафе впам'ять про батька
Барбара Кузьменко відкрила власне кафе впам’ять про батька

Чоловік дівчини пояснює, що обрали саме цю пісню, аби кожен відвідувач міг тут знайти своє місце щасливих людей.

Буся часто згадує батька і зізнається, що після його смерті довго не мегла чути його голос і не слухала нічого з його творчості.

Крім кав’ярні дівчина вирішила втілити ще одну незавершену батьком справу. Вона вступила до медичного університету і прийняла для себе рішення залишитися в професії. Барбара пригадує, що батько пишався донькою, хоча і був здивований таким її вибором.

Сам Андрій Кузьменко теж медик за освітою з дипломом лікаря-стоматолога. Але любов до сцени перемогла любов до медицини.

Донька музиканта, незважаючи на родинний бізнес, все ж залишилася в медицині і навчається на лікаря-дерматолога. свій вибір напрямку Барбара пояснює особистими проблемами, які довго не могла вирішити.

А от чоловік дівчини Володимир Тур заради сімейного бізнесу залишив медицину і зосередився на кав’ярні.

Барбара зізналася, що досі не може змиритися з втратою найріднішої людини. Вона досі сумує за татом і чесно говорить про те, що не знає як пережити його відсутність у житті та подолати відчуття самотності. Дівчина навіть на пма’ятає той день, коли загинув Андрій Кузьменко, адже довгий час була на транквілізаторах, які притуплюють пам’ять.

Для Барбари було дивним бачити скільки людей прийшло попрощатися з її батьком. Вона не думала, що його смерть стане не лише її трагедією.

Зараз дівчина щаслива, мріє втілити всі плани за двох і прожити так. щоб її батько пишався нею.

Схожі статті