Таємне кохання Святослава Вакарчука: дружина, діти, сім’я та все особисте життя в одному матеріалі

Розповідаємо про особисте життя і таємне кохання українського співака та політика Святослава Вакарчука.

Відомий Святослав Вакарчук став легендарним музикантом-виконавцем завдяки своїм проникливим і ліричним пісням, які наштовхують прихильників на роздуми і зачіпають найпотаємніші почуття. Однак, що відомо про особисте життя артиста?

Особисте життя Святослава Вакарчука
Особисте життя Святослава Вакарчука

Особисте життя Святослава Вакарчука

Музикант-виконавець і політичний діяч Святослав Вакарчук давав досить багато інтерв’ю, але в жодному з них не було конкретики про його особисте життя. Співак воліє тримати все в таємниці. Однак від пильного ока журналістів та відданих фанатів важко щось приховати.

Відтак відомо, що супутницею 45-річного Святослава є Ляля Фонарьова. Вони познайомились ще в далекі студентські роки і від того часу не розлучались. Вже понад 20 років пара живе в громадянському шлюбі. При цьому у ЗМІ з’являлась інформація про їх весілля, однак немає жодної підтвердженої інформації цьому. До того ж, Вакарчук також не прокоментував ситуації.

Ляля Фонарьова з Святославом Вакарчуком
Ляля Фонарьова з Святославом Вакарчуком

Ляля Фонарьова працює арт-директором відомого рок-гурту “Океан Ельзи”, де Святослав є музикантом та вокалістом. Видно, що Вакарчук надзвичайно сильно любить свою обраницю, адже присвятив їй пісні пісні “Коко Шанель”, “911” і “Друг”.

Наразі пара не має спільних дітей, однак виховують доньку Лялі — Діану. А в одному із інтерв’ю Святослав проговорився, що хоче дітей.

Нагадаємо, що серед прихильників Вакарчука ходять чутки і про таємне кохання співака. А саме — стосунки між ним і Христиною Соловій. Вперше вони зустрілись в 2013 році на шоу “Голос країни”, де вона заспівала чуттєву пісню і розчулила Святослава Вакарчука. Від того часу він взяв на себе обов’язки її наставника і продюсера. І від того часу мережею ширяться чутки про їх близькість.

Святослав Вакарчук з Христиною
Святослав Вакарчук з Христиною

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.