Тіна Кароль у сльозах: Дан Балан поїхав і може більше не повернутися, а у неї дитина

З'явилися несподівані подробиці стосунків Тіни і Дана. Як виявилося, Тіна зараз вагітна. Це буде її перша дитина від Дана Балана і друга за все життя.

Від першого шлюбу з померлим чоловіком Євгеном Огіром вона виховує дванадцятирічного сина Веніаміна.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Українська співачка Тіна Кароль нещодавно зустрілася з своїм партнером Даном Баланом, з яким познайомилася в 10 сезоні шоу “Голос країни”. Зустріч відбулася у прямому ефірі шоу “Танці з зірками” — Дан виступав у суперфіналі.

Протягом останнього року у них був таємний роман, про який говорили всі: і прихильники, і журналісти, і навіть друзі наближені до родини Тіни Кароль.

Однак сама Тіна в інтерв’ю Катерині Осадчій зізналася, що насправді має стосунки з чоловіком, але не хоче їх афішувати

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Мовляв, нехай хоч щось залишиться у неї особисто, і не буде де обговорюватися на кожному інтернет-ресурсі.

Варто зауважити, що єдиний син Тіни Кароль від першого чоловіка Веніамін, наразі живе за кордоном. Таке рішення Тіна Кароль прийняла у зв’язку з тим, що в Великобританії він зможе безперешкодно вивчити іноземну мову і отримати європейську освіту.

І це не просто так, адже тут, в Україні Тіна вже влаштовує нову родину і планує другу дитину

Друзі, наближені до оточення Тіни Кароль, розповіли, що зараз співачка перебуває на третьому місяці вагітності. Тож вже наступного року в зірковій родині треба чекати довгоочікуваного поповнення.

Вагітна Тіна Кароль - нові фото 2020
Вагітна Тіна Кароль – нові фото 2020

Це пояснює, чому останнім часом телеведуча і співачка віддає перевагу одягу, який не обтягує її талію — аби не виникло небажаних пліток і обговорень.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Варто нагадати, що Тіні Кароль також приписували роман с колегою по сцені Юрієм Горбуновим. Адже вона завжди для нього дуже святково наряджалася і пристрасно дивилася.

А ще Горбунов запропонував Тіні бути учасницею шоу “Танці з зірками” наступного року. Тіна запрошення не прийняла, але і не відмовилася. Все залежить від того, коли Тіна наважиться на пологи.

Детальніше про життя Тіни можна дізнатися з її офіційної сторінки в Інстаграм та її фан-акаунту “ФанТіна”.

Схожі статті