Прощання з померлою Анастасією Заворотнюк відбудеться напередодні Нового року

Вже більше року "моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк не виходить на зв'язок.

Все через те, що її лікарі ввели в стан штучної коми. Після пізніх пологів акторці діагностували онкологію, стан погіршувався майже з кожним днем, органи почали відмовляти. Аби зберегти хоч якийсь шанс на життя, лікарі прийняли рішення ввести Анастасію в штучну кому.

Старша дочка Заворотнюк Анна довго не могла змиритися з тим, що її мати знаходиться між життям і смертю

Днями з’явилася інформація, що матір Заворотнюк Валентину Борисівну бачили на Троєкурівському кладовищі — саме там, де в Росії ховають всіх видатних артистів і діячів.

Журналісти довідалися, що Валентина Борисівна Заворотнюк приходила домовлятися за місце на кладовищі. Офіційно рідні та наближені до Анастасії Заворотнюк зірки ніяк не коментують цю ситуацію, а дочка Анна в своєму Інстаграм утримується від коментарів щодо матері.

Тому, ймовірніше за все, Анастасії вже немає в живих. І наразі планується організація прощання з іменитою артисткою і телеведучою.

Анастасія Заворотнюк трагічно померла від онкології
Анастасія Заворотнюк трагічно померла від онкології

Не дивлячись на те, що нещодавно з’явилися плітки про нібито одужання Анастасії і її вихід на велику сцену через програму Андрія Малахова, телеведучий досі не презентував свою розмову з зіркою.

Тим більше, він навіть ніяк не відреагував на ці чутки, що ще раз підтверджує факт — насправді Анастасія Юріївна Заворотнюк не одужала, а цілком можливо померла.

Доля Анастасії Заворотнюк була дуже важкою. Їй фактично своїми силами без підтримки зі сторони і впливових батьків довелося пробиватися на велику сцену, але завдяки своїй харизмі і норову вона це зробила.

Першою великою і суттєвою роллю Анастасії можна вважати Віку Прутковську в серіалі “Моя прекрасна няня”

Анастасія Заворотнюк трагічно померла від онкології
Анастасія Заворотнюк трагічно померла від онкології

А ще — другий чоловік бив Анастасію і знущався з неї. Про це публіка дізналася лише кілька місяців тому, коли близька подруга “няні Віки” вирішила зізнатися в тому, що Заворотнюк багато років приховувала.

Більше про важку долю героїні і легендарної жінки можна дізнатися в відео на YouTube-каналі “Одна хвилина”.

Схожі статті