Григорій Решетник показав, як він проводить вечір у ролі багатодітного татка: “Такі милі і щасливі”

Григорій Решетник опублікував разом зі своїми синами.

Український телеведучий популярного телешоу “Холостячка” досить часто публікує світлини своєї родини у соціальній мережі і розповідає своїм прихильникам цікаві деталі з сімейного життя. Відтак нещодавно телеведучий опублікував, як багатодітний батько проводить сімейні вечори. Фото з синами щасливий татусь опублікував у своєму Instagram.

Григорій Решетник опублікував у своїй соціальній мережі світлину з синами
Григорій Решетник опублікував у своїй соціальній мережі світлину з синами

На фото Григорій з синами турботливо дивляться на немовля, напевно, щось розповідаючи. Обличчя малечі не видно, однак телеведучий, ще будучи в пологовому будинку, розповідав, що син народився справжнім красенем.

До того ж, Григорій Решетник так його дружина Христина вже розсекретили ім’я малюка. Щасливі батьки назвала сина Олександром. Про це подружжя повідому на своїх сторінках у соціальних мережах.

Григорій та Христина Решетник розсекретили ім'я сина
Григорій та Христина Решетник розсекретили ім’я сина

Фото з пологового будинку, де Григорій і Христина в яскравих червоних светрах ніжно дивляться на малюка, викликало хвилю позитивних коментарів від прихильників пари.

Щирі коментарі відданих прихильників Григорія Решетника
Щирі коментарі відданих прихильників Григорія Решетника 

Нагадаємо, що це не перше зворушливе фото телеведучого з дітьми. Напередодні Григорій показав перше знайомство дітей, де старші брати зустрічали молодшого вдома. Родина виглядає дуже щасливою і приголомшливою. Шанувальники бажають сім’ї здоров’я і домашнього затишку.

Григорій Решетник опублікував фото першої зустрічі синів
Григорій Решетник опублікував фото першої зустрічі синів

До речі, Григорій і Христина Решетник одружились 10 років тому, в 2010 році. Зараз зіркове подружжя виховує двох синів — 3-річного Дмитра і 7-річного Івана. А 28 листопада у сім’ї з’явилось поповнення — ще один син — Олександр. Про свою вагітність третьою дитиною Христина повідомила ще в липні, показавши округлий животик. За словами телеведучого, дружина завагітніла під час відпустки на Мальдівах.

Схожі статті