Катерина Кухар пережила втрату дитини: суддя “Танців з зірками” відверто розповіла про найбільше горе у житті

Катерина Кухар - найсуворіший і найпринциповіший суддя танцювального проекту "Танці з зірками".

Зараз Катерина Кухар прима-балерина національної опери України, щаслива дружина і мама двох дітей. Але через що жінці довелося пройти на шляху до щастя важко уявити.

Зірка балету розповіла як втративши одну дитину, ледь не втратила другу сім’ю. Катерина Кухар зізналася, що тимур, син артистки балету від першого шлюбу – її друга дитина. Першу дитину, донечку, зірка втратила відразу після народження. після цього вона почала боятися народжувати.

Прима пригадала, що будучи вагітною вдруге, в пологовий будинок вона йшла неспокійна і, як вона сама сказала, “накачана страхами”, але все обійшлось і вона стала мамою чудового сина Тимура.

Катерина Кухар з дітьми
Катерина Кухар з дітьми

Тоді балерина скотилася у прірву депресії, коли жити геть зовсім не хотілося. У той складний період від самознищення її врятувала роль Джульєтти. Саме після цього катерина кухар зробила для себе висновок, що справжній артист повинен пережити глибоку особисту трагедію. лише після цього він може пережити найскладніші емоції на сцені або екрані.

Зрештою катерина кухар змогла стати мамою, народивши сина Тимура. Але це не врятувало її шлюб з першим чоловіком і вони розлучилися. Після цього прима-балерина зробила для себе ще один висновок, що діти не повинні бути тією ланкою. яка тримає батьків разом заради неї.

Вийшовши заміж вдруге за Олександра Стоянова, балерина катерина Кухар пережила справжню шокову терапію. Її чоловік поставив умову, за якої він зможе бути з нею – народження спільної дитини протягом року. катерина кухар тоді дуже образилася і спробувала для себе зрозуміти чи буде її чоловік поруч, якщо не вийде народити.

Карантин, як зізнається Катерина Кухар, став періодом, коли вся родина змогла присвятити час один одному. І, хоча зірка балету дуже любить дітей. у родині роль “злого поліцейського” належить саме їй. Проте це поширюється лише на дисципліну і час за гаджетами.

Насправді катерина кухар, хоч якою вимогливою вона не була б, але відчуває провину перед дітьми. особливо тоді, коли їде на гастролі на кілька місяців і всю себе дарує глядачам. зі сльозами прима розповіла, що її старший син тимур части говорить , що йому бракує мами і хоче бачити її вдома частіше.

Звісно, балерина намагається компенсувати нестачу уваги під час свят. коли дозволяє дітям відходити від звичного раціону, але все одно цього не досить.

Схожі статті