Дружба стала танцям на заваді: Ольга Фреймут і Катерина Кухар стали подружками до проекту “Танці з зірками”

Черговий сезон "Танців з зірками" завершився, але пристрасті довкола нього не вщухають.

Під час ефірів найбільше обговорювали конфлікти та словесні баталії між примою-балериною Катериною Кухар та головним ревізором країни Ольгою Фреймут. І якщо всі думали, що це задумка, аби було цікавіше дивитися проект, то це не так. Реакцію Катерини Кухар можна пояснити зовсім іншими речами.

Найбільше усіх вразило відверте бажання Ольги Фреймут висловлюватись на адресу прими-балерини Катерини Кухар під час обговорення виступу. Виявляється, головна інспекторка країни не просто так не могла втримати язика за зубами.

Як з’ясувалося, танцівниця та ведуча познайомилися у потоваришували задовго до початку танцювального проекту. Крім того вона кілька разів була в гостях у Катерини Кухар та Олександра Стоянова. Так само, як і балерина була в гостях у інспекторки.

Саме це, на думку балерини, і спричинило таку поведінку Ольги Фреймут.

Прима зазначила, що їм з Григорієм Чапкісом та Владом Ямою було складно висловлюватися про танці учасників через те, що вони не хотіли нікого образити чи принизити. Навпаки, вони хотіли сказати всі зауваження і поради так, що учасникам захотілося вдосконалюватися і у них не опускалися руки.

Звичайно, професіоналам це важко робити, адже між собою вони спілкуються зовсім інакше і це створювало емоційну напругу. І, іноді, ці емоції важко було стримати. Крім того, як зауважила Катерина Кухар, учасники на паркеті мають висловлюватися мовою танцю, а коли судді говорять взагалі мають мовчати.

Вона наголосила, що на проекті чекали від учасників лише танців і роботи над помилками, але аж ніяк не виправдань. А саме це часто можна було почути від ольги Фреймут, що теж не подобалося балерині, яка звикла до дотримання правил.

А для власної думки, емоцій та вражень є балкон, на якому учасникам дають можливість висловитися.

Саме така неповага до правил і спричинила конфлікти між Катериною Кухар та Ольгою Фреймут.

Крім того під час ефірів фамільярних звернень до суддів не дозволяв собі навіть незмінний ведучий проекту Юрій Горбунов, що теж вплинуло на поведінку Катерини Кухар.

Схожі статті