Максим Галкін та всі його жінки до Алли Пугачової: такої різниці у віці не було більше ні з ким

Розповідаємо, з ким зустрічався відомий пародист, гуморист та телеведучий Максим Галкін до появи найголовнішої жінки в його житті — Алли Пугачової.

Особисте життя Максима Галкіна завжди було на виду у публіці. І не дивно, адже дамою його серця останні кілька років є масштабна зірка російської естради Алла Борисівна Пугачова. Репортери відслідковують кожен їх крок і намагаються знайти певні підступи у їх стосунках, однак до справжнього кохання не підкопатись.

Сама ж Примадонна зізналась публіці, що почала зустрічатись з Галкіним ще в 2001 році, коли була одружена з Філіпом Кіркоровим. Вони розвелись у 2005 році, саме тоді співачка і пародист почали жити разом. Офіційно свої стосунки пара зареєструвала 23 грудня 2011 року. Багато скептиків до цих пір не вірять, щоб у подружжя справжнє кохання, через велику різницю у віці. Однак зірки весь час показують протилежне. Вони щасливо живуть у великому маєтку, виховуючи двох дітей.

Щаслива родина Пугачової і Галкіна

Особисте життя Максима Галкіна до появи Алли Пугачової

Це цікавить багатьох прихильників пародиста, однак він завжди намагався відійти від цієї теми. Однак він допитливих репортерів та журналістів важко щось приховати, тому розповідаємо, з ким зустрічався Максим Галкін до появи Примадонни у своєму житті.

Вважають, що найперше своє кохання Максим Галкін зустрів ще в школі. Це була його однокласниця Юлія Бусіль. Однак через деякий час Максим вирішив припинити стосунки і зосередились на навчанні.

Юлія Бусіль – шкільне кохання Галкіна

У 2000 році Максиму Галкіну виповнилось 24 роки. Тоді він вдруге закохався, а його обраницею стала відома російська ведуча Анастасія Чорнобровіна. З нею він познайомився на одному зі своїх концертів. Максим довго добивався прихильності ведучої, даруючи квіти, дорогу техніку, різні подарунки. Анастасія не раз говорила, що пародист був досить нав’язливим.

Телеведуча Анастасія Чорнобровіна з Галкіним

Однак потім з’явилась Алла Пугачова, яка перевернула життя Галкіна з ніг на голову. З 2001 року розпочалась нова сторінка життя пародиста, яка продовжується до сьогодні.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Більше про життя зірквого подружжя дивіться у відео:

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.