Ксенія Мішина проговорилась, розповідаючи про шоу «Холостячка»: хто переміг

Вже зовсім скоро глядачі популярного телешоу "Холостячка" дізнаються, хто ж став переможцем проекту і кому вдалося завоювати серце неперевершеної Ксенії Мішиної.

За її прихильність прийшли боротись 16 холостяків, однак після першої вечірки Ксенія відібрала лише 12 претендентів. Невдовзі фінал і фанатам вже кортить дізнатись, хто ж стане тим самим чоловіком, який зробить Ксенію по справжньому щасливою.

Ксения Мішина на проекті "Холостячка"
Ксения Мішина на проекті “Холостячка”

Нагадаємо, що довгий шлях у боротьбі за серце найголовнішої холостячки країни пройшли лише троє чоловіків. Це фіналісти Олексій Тригубенко, Андрій Рибак та Олександр Еллерт. До кожного з них Ксенія проявляє особливі почуття. Важко зрозуміти, хто з них знаходиться у фаворитах. Однак нещодавно актриса давала інтерв’ю YouTube-проекту “Ходят Слухи”, де на думку глядачів проговорилась про майбутнього обранця.

Ведуча програми разом із психологом вирішили скласти тест для холостячки, оскільки помітили особливу поведінку поряд з чоловіками.

Тест в інтерв'ю
Тест в інтерв’ю

Одне із питань в тесті звучало так:

Якщо в романтичну місячну теплу ніч ви опинилися на самоті, що перш за все спадає вам на думку?

Варіанти відповідей були такими:

  • Шкода, що поряд немає моєї другої половинки;
  • В моєму житті поки що немає близької по духу людини;
  • Як добре, що ніхто не лізе з дурницями і не заважає мені насолоджуватись самотністю в цю прекрасну ніч.

Ксенія обрала другий варіант — “В моєму житті поки що немає близької по духу людини”, чим спантеличила багатьох глядачів. Свої здогадки вона написали в коментарях під відео. Шанувальники припустили, що вона або нікого не вибере, або не залишиться надовго з тим, кого обрала.

Коментарі прихильників під інтерв'ю
Коментарі прихильників під інтерв’ю

Однак інші допитливі фанати популярного телешоу звернули увагу на те, з яким захватом Ксенія розповідає про одного з учасників проекту, а саме — Олександра Еллерта.

“Коли я перебувала поруч з ним, то забувала про те, що навколо щось відбувається”, – говорить Ксенія.

Припущення приїильників про переможця
Припущення прихильників про переможця

А дехто помітив на Ксенії кросівки, які подарував її Олексій Тригубенко на їх останньому побачені, влаштувавши шопінг по магазинам. Це дало підстави думати, що переможцем став саме він.

Коментарі глядачів
Коментарі глядачів

Однак як там не було, тримаємо кулачки і сподіваємось, що переможе гідний серця Ксенії Мішиної.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.