Юрій Горбунов ледь не потрапив в ДТП — його врятував Потап: “Все як у сповільненій сцені із фільму”

За останні декілька днів погодні умови в Україні погіршились. Юрій Горбунов ледь не постраждав через це.

Синоптики дають невтішні прогнози. Дощ із переходом у мокрий сніг продовжуватиметься, а це створює безліч проблем як для пішоходів, так і для автомобілістів. Відтак український популярний телеведучий Юрій Горбунов ледь не потрапив в ДТП. Про це телеведучий шоу “Танці з зірками” повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Світлина з соціальної мережі Юрія Горбунова
Світлина з соціальної мережі Юрія Горбунова

У підписі до публікації Горбунов додав, що врятував його сусід. А саме — Потап. Телеведучий додав, що сусід не просто людина, як живе у тебе по сусідству, а той, хто у потрібну хвилину прийде на допомогу. Коли Юрій їхав на схилі у гараж, автівка стала некерованою і неслася в паркан і в припарковане поруч авто.

Погані погодні умови на вулиці
Погані погодні умови на вулиці
Фото зі сторінки в соціальній мережі Юрія Горбунова
Фото зі сторінки в соціальній мережі Юрія Горбунова

Однак зненацька прийшов Потап і допоміг телеведучому, насипавши солі під колеса. Телеведучий пише, що все було як у сповільненій сцені з фільму. За це він дуже вдячний своєму другові і сусідові.

“Куме, дякую тобі і уклін!”, — розповідає Юрій Горбунов.

При цьому телеведучий зазначив, що гума у нього зимня.

Нагадаємо, що Потап є хрещеним батьком сина Юрія Горбунова і Каті Осадчої. Таким чином друзі поріднилися. Родина Потапа та Горбунова досить часто проводить час разом, ходячи в гості один до одного.

Юрій Горбунов разом з кумом Потапом
Юрій Горбунов разом з кумом Потапом

За словами синоптиків такі погодні умови протримаються до кінця тижня. Тим часом у КМДА додали, що “Київавтодор” ще вже приступив до обробки доріг і тротуарів. За їх словами понад 544 одиниць спеціальної техніки будуть працювати цілодобово, щоб запобігти появі ожеледиці. При цьому в КМДА зазначають, що в першу чергу почнуть працювати над найважливішими шляхами: вулиці, якими ходить громадський транспорт, шляхопроводи та мости, тротуари та магістральні вулиці районного і загальноміського значення.

Схожі статті