Таюне більше не збирається мовчати: дружина Олега Винника затьмарила співака та вийшла в світ вся в латексі

За пісню Олега Винника співачка отримала музичну нагороду.

Українська співачка та бек-вокалістка головного вовка країни Олега Винника Таюне, справжнє ім’я якої Таїсія Сватко, отримала музичну нагороду “Найкраща пісня року”.

Нагороду співачці вручив канал “Україна” разом з Музичною платформою за композицію “Бачу-Бачу”.

Цю пісню написав для Таюне український виконавець Олег Винник. До речі, це не єдина пісня співака, яку виконала його бек-вокалістка.

Про нагороду виконавиця розповіла на своїй сторінці у мережі, підкріпивши повідомлення стильним фото. На ньому Таюне позує у білому плащі та чорній сукні. Образ співачка доповнила високою зачіскою та темним макіяжем.

Вигляд співачка мала ефектний.

Прихильники Таюне привітали її з заслуженою нагородою. Крім того, вони залишили багато компліментів її голосу та пісням і зауважили, що артистка достойна такої високої нагороди.

Зауважимо, що це не перша музична нагорода виконавиці. Раніше вона отримала премію “Українська пісня року” за композицію “Солодкі сльози”. Її, до речі, теж написав Олег Винник.

Творчий та сімейний тандем Олега Винника та Таюне вважають одним з найзагадковіших та найбільш обговорюваних в українському шоу-бізнесі.

Справа в тому, що свої відносини пара не афішує. Проте пристрасні фанати знають, що Олег Винник та Таюне познайомилися ще будучи студентами. Саме ця скромна білявка підкорила серце улюбленця всіх дівчат-студенток.

Таїсія Сватко пройшла з Олегом Винником багато перепетій, зокрема, не задумуючись, жінка переїхала до Німеччини, коли співакові запропонували там роботу.

Також вона відмовилася від власної кар’єри і стала бек-вокалісткою власного чоловіка, незважаючи на гарний голос. Прихильники співачки часто акцентують на ньому вагу, коментуючи дописи артистки.

При цьому пара рідко показує почуття на публіці. Вони не дають спільних інтерв’ю і не говорять про особисте.

Незважаючи на велику кількість чуток навколо Олега Винника, зокрема про романи з колегами по сцені, Таюне не звертає уваги на це уваги, адже знає, що вона перше і єдине кохання народного улюбленця.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.