Леся Нікітюк заговорила про шоу “Холостячка”: невже наступна героїня

Багато прихильників Лесі Нікітюк вже давного говорять про те, щоб їх люблениця стала наступною учасницею шоу "Холостячка". Однак, що про це думає телеведуча?

Популярну українську співачку полюбляють за її особливе почуття гумору. Це вона неодноразово доказувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Нещодавно Леся опублікувала кумедний рекламний ролик, де заговорила про участь в шоу “Холостячка”.

“Леся, тут пишуть, що хочуть тебе бачити в новому шоу “Холостячка” в 2021 році, ти як?”, — зазначає подруга.

“А чоловіки красиві будуть, чи так, як цього року?”, — кумедно відповідає Леся.

Прихильники не приховують захвату від своєї улюбленої телеведучої, про що пишуть в коментарях.

Коментарі прихильників під публікацією Лесі Нікітюк
Коментарі прихильників під публікацією Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що нещодавно Леся Нікітюк похизувалась бюджетним новорічним образом, який для багатьох її прихильників виявився зовсім не дешевим. 33-річна телеведуча в одній зі своїх рубрик в соціальній мережі Instagram показала аутфіт за дві тисячі гривень. Блискучий светр з пікантним вирізом на спині та стильні джинси створили неймовірний новорічний образ. Однак думка багатьох підписників телеведучої розділились. Одні стверджують, що дві тисячі — це занадто багато і “бюджетним” такий образ не назвати, а ось інші навпаки, згодні з Лесею, адже ціна джинсів на київському ринку буде тією ж, як із магазину H&M.

Нагадаємо, що на даний момент співачка присвячує свій час своєму авторському тревел-шоу “Le Маршрутка”. Він стартував ще у 2019 році на “Новому каналі”. Його головна ціль — це показати красу України. Головною його родзинкою є маршрутка, яку Леся оздобила неймовірним дизайном. Всередині зірка переобладнана все в затишний домашній простір. Там є навіть бар, лаунж-зона та багато сувенірів, привезених з інших країн. Зовнішній вигляд також привертає увагу прохожих, адже він рясніє яскравими малюнками.

Схожі статті