Головні жінки Павла Зіброва: дружина Марина була не першим, але останнім коханням

Павло Зібров кохав не лише Марину, але вона стала його останнім коханням.

Павло Зібров знаний в Україні любитель жінок і поціновувач жіночої краси. Тож не дивно, що жінок у харизматичного артиста було багато.

Щоправда всі знають лише про одну його жінку – дружину Марину, якій він і присвятив відому пісню “Марина”.

Щоправда у юності у артиста було багато знайомих жінок і, навіть, одна дружина.
Вперше павло Зібров закохався у 3-4 класах у музичній школі-інтернаті ім. Лисенка. Дівчинку, яка кожен день ділилася з майбутньою зіркою бутербродами і ділилася всіма секретами звали Юля Пантелят. Проте відносини в них не склалися, оскільки дівчинка бачила у ньому лише хорошого друга.

Наступного разу павло Зібров закохався у тендітну, красиву та витончену балерину Світлану. Це почуття прийшло до артиста у восьмому класі. Хлопець всіляко намагався привернути до себе увагу намагався привернути увагу неймовірної красуні. Але що б він не робив усе було марно – дівчина закохалася у найкращого друга павла Зіброва. Хлопець дуже страждав, писав вірші і постійно думав про нерозділене втрачене кохання.

За всіма переживаннями він навіть не помітив, як справа дійшла до виключення з консерваторії за неуспішність.

До реальності майбутнього народного артиста України повернув брат Володимир. Саме він примчав хлопцеві на допомогу. Допоміг відновитися на навчанні і, заодно, надавав йому по шиї за такі витівки. Після цього артистові вже стало не до романтики.

Вже під час навчання у Харківській консерваторії, в транспорті по дорозі в студмістечко, Павло Зібров заступився за дівчину, до якої чіплялися п’яні молодики. За такий геройський вчинок майбутній артист отримав кастетом по пальцях, а дівчина запросила його додому, де перебинтувала пальці і напоїла чаєм та горілкою.

Але, так само, як і з попередніми дівчатами, стосунки у них не склалися. У дівчини на той час був хлопець, якого вона чекала з армії.

Першою дружиною Павла Зіброва стала дівчина його найкращого друга Тетяна. Вони познайомилися під час навчання в Київській консерваторії, але дівчина була на рік молодшою і навчалася у класі фортепіано. Незабаром між Павлом та Тетяною зав’язалися стосунки, а через рік вони одружилися. Згодом у них народився син Сергій.

На той час у Павла Зіброва було багато роботи. Він влаштувався хормейстером в інститут ядерної фізики, а згодом таку саму посаду він отримав на фабриці “Киянка”. Робота на фабриці, в оркестрі та над своїми піснями забирала у артиста весь час і належної уваги від нього сім’я не отримувала.

Дружина, не витримавши постійної відсутності чоловіка вдома, пішла від Павла Зіброва, поки той служив в армії, до свого учня Костянтина. Тетяна також забрала з собою і їхнього спільного сина Сергія.

Павло Зібров в армії
Павло Зібров в армії

Між першою та другою дружиною під час перебування Павла Зіброва в Парижі, він познайомився з дівчиною Наташею.

У них склалися доволі дружні відносини. Єдине, що артист добре запам’ятав, так це прогулянку вечірнім Парижем, запах пампушок і український борщ, яким співака та його товариша зранку пригостила дівчина.

Останнім захопленням і другою дружиною Павла Зіброва стала дівчина Марина, яка працювала Радником з питань зовнішньоекономічних відносин при президенті Леонідові Кучмі. На той час у дівчини за плечима вже був один невдалий шлюб, від якого залишився син.

Їхні відносини з побаченнями, піснями і залицяннями тривали два роки. Після цього дівчина таки віддала своє серце наполегливому артистові.

Павло і Марина Зіброви
Павло і Марина Зіброви

Своєрідним у пари вийшло і весілля. Співак запропонував Марині одружитися в день її народження.

Павло Зібров заздалегідь домовився зі знайомою, яка працювала у Московському, тепер Голосіївському, ЗАГСі і вже через дві годлини Павло та Марина стали чоловіком та дружиною. Особливого святкування вони не влаштовували. Лише запросили друга, який і організував їм весільні фото.

У цьому шлюбі у Павла Зіброва народилася донька Діана, яка пішла слідами батька і теж мріє про велику сцену.

Схожі статті