Подруга Кароль Юлія Саніна влаштувала екстремальний відпочинок з родиною: “Нарешті стало легше”

Юлія Саніна відправилася на відпочинок з родиною і не приховує своїх позитивних емоцій.

Юлія Саніна, вокалістка гурту The Hardkiss нині з родиною на відпочинку. На сторінці зірки з’явилися фото з пустельного сафарі, де вона з сином позує поруч з верблюдом.

Свою світлину Юлія дуже тепло прокоментувала, адже отримала надзвичайно позитивний досвід, подорожуючі з дитиною. Саніна зізнається, що була здивована, як тепер їй легко подорожувати разом з сином.

Юлія у захваті від подорожі з сином

Юлія розповідає, що раніше про відвідання екскурсій разом з дитиною, не могла й думати, адже увагу малюка важко було втримати та потрібно було постійно слідкувати за тим, чи не голодний син, чи є поруч його улюблена іграшка. Інколи доводилося відволікатися, щоб увімкнути сину мультфільм. А ще доводилося планувати час так, щоб дитина мала змогу поспати вдень.

Тепер, за словами Саніної, все змінилося. Хлопчик підріс, йому зараз 5 років і його дитячі потреби змінюються. Малюк стає більш терплячим і його цікавить все те, що так до душі Юлії.

Екскурсії пустелею – не єдина розвага, яку відвідала родина. Раніше Юлія публікувала фото з прогулянки яхтою та з відвідин океанаріуму.

Та це не остання публікація в Інстаграмі співачки, де вона ділиться враженнями свого відпочинку.

Наступна світлина присвячена чоловіку. Підписів співачка не лишила.

Юлія і раніше ділилася новинами з життя родини.

Син співачки – один з головних героїв її публічної сторінки. Вона завжди відзначає енергійність малюка і жвавість його характеру. Юлія розповіла, що незважаючи на те, що радіє незакомплексованій натурі дитини, вона нерідко помічає, що Даня (так звати малюка) може переходити грані дозволеного.

Родина разом проводить багато часу

Наприклад, співачку раніше дратувало, що син може перервати бесіду дорослих, навіть, якщо вони обговорюють важливі речі. Проте, за ці та інші вчинки  Даню ніколи не карають, а радше виховують.

Юлія завіряє, що такі вчинки сина – не від поганого настрою або вередливого характеру. Артистка запевняє, що через вік, малюк просто не розуміє, хто у родині головний і кого ні в якому разі не можна перебивати. Тут допоможуть лише виховні бесіди.

Схожі статті