Надя Дорофєєва заявила, що вже зібрала команду в шоу “Голос країни”: “Ви будете здивовані”

Неймовірна Надя Дорофєєва стала зірковим тренером у популярному музичному шоу "Голос країни", який невдовзі вийде на телеекрани.

Українська популярна співачка, яка займає суддівське крісло на музичному шоу “Голос країни”, оголосила про завершення знімань сліпих прослуховувань.

Співачка DOROFEEVA заявила про це на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Зірка опублікувала ефектне відео у неймовірному образі з чорним топом та блискучих штанах. Нова зачіска лише підкреслює красу виконавиці.

У підписі до публікації зірка заявила, що вже завершились зйомки сліпих прослуховувань і співачка зібрала дуже круту команду. При цьому Дорофєєва додала, що глядачі будуть здивовані від голосів в 11-му сезоні шоу.

Шанувальники співачки вже не можуть дочекатись, щоб побачити команду співачки DOROFEEVA, про що пишуть в коментарях.

Коментарі від публікацією Наді Дорофєєвой у соціальній мережі
Коментарі від публікацією Наді Дорофєєвой у соціальній мережі

Нагадаємо, що напередодні Надя Дорофєєва потрапила в неприємну ситуацію через зйомки кліпу на пісню пісню “gorit”. Вони проходила на пішохідному мосту Алеї Героїв Небесної Сотні, що багатьом користувачам мережі не сподобалось. Невдовзі співачка видалила кліп зі своєї соціальної мережі.

Кліп Наді Дорофєєвой
Кліп Наді Дорофєєвой

У свою чергу Потап намагався виправдати співачку в одному з недавніх інтерв’ю. Він прокоментував ситуацію так:

“Ми нікого не хотіли образити чи зачепити чиїсь почуття. Я від лиця компанії ще раз прошу в усіх пробачення!”

При цьому виконавиця довго сумнівалась, чи починати сольну кар’єру в такий непростий час для шоу-бізнесу, адже пандемія внесла багато змін в роботу артистів. Однак рідні та близькі люди підтримали співачку і змусили не відступати від намічених цілей і планів. І не даремно, адже трек розірвав мережу, за короткий час він зібрав мільйони прослуховувань і переглядів. До того ж, перший день виходу пісні також увінчався успіхом. Вона стала лідером в українському iTunes.

Схожі статті