Ведучий “Світу навиворіт” Дмитро Комаров знову зник: цього разу з валізами і надовго

Темандрівник і ведучий "Світу навиворіт" нарешті показав що саме бере з собою, їдучи у експедицію.

Окрім одягу і всього найнеобхіднішого в багажі у телеведучого можна знайти також і маски та антисептики. Як пояснює сам ведучий, зважаючи на ситуацію у світі таке туристичне доповнення вже перестало його дивувати. Хоча спершу було трохи дивно, збираючи валізи та рюкзаки, разом з футболками та іншими речами складати антисептики та маски.

Насправді, це лише дуже невелика частина речей, які Дмитро Комаров та його оператор Олександр Дмитрієв беруть з собою на зйомки “Світу навиворіт”.

А от дружина Дмитра Комарова, Олександра Кучеренко здивувалася такому порядку у валізах зіркового чоловіка. Адже зіркова красуня завжди сама допомагає чоловікові збирати речі.

Окрім одягу та запасної пари взуття, ведучий також окремо збирає аптечку для подорожей і кожного разу вона зміюється, адже ведучий адаптує її під ту країну, до якої вирушає.

Прихильники мандрівника намагалися здогадатися куди ж цього разу збирається Дмитро Комаров і дуже хочуть побачити випуски про Австралію. Хоча припустили, що це може бути і якась арабська країна.

Підписники і глядачі програми поцікавилися куди мандрівник поклав сало, адже знають, що він його бере у кожну поїздку. Дехто відразу припустив, що для сала у мандрівника є окремий рюкзак або валіза.

Зауважимо, що нещодавно “Світ навиворіт” відзначив перший ювілей, 10 років в ефірі. З цієї нагоди Дмитро Комаров поділився як він вперше потрапив на телебачення і як розпочався шлях його програми.

Ведучий розповів, що спершу його називали “тим божевільним з Камбоджі” та “родичем шефа”, адже у телевізійників побутувала думка, що людина з вулиці не може потрапити на телебачення.

Але Дмитро Комаров на своєму прикладі довів, що головне любити те, що ти робиш і робити це з задоволенням і тоді все буде можливим.

Крім цього, колеги Дмитра Комарова записали відео-привітання від його колег. Особливо зізналася як “Світ навиворіт” змінив її життя дружина відомого мандрівника Олександра Кучеренко.

Дружина прилетіла до Дмитра Комарова у Китай
Дружина прилетіла до Дмитра Комарова у Китай

Дівчина зазначила, що найулюбленіша її частина це збирати чоловіка у експедицію, чекати і готуватися до зустрічі. А також їхати у будь-яку точку світу, або побачитися з ним.

Схожі статті