Олександр Педан зізнався, що не випускає своїх дітей на вулицю без шапки: типовий батько

Олександр Педан показав як справжні люблячі батьки нагадують дітям про забуті речі.

Ведучий Олександр Педан звик з гумором ставитися до всього і побут не став винятком.

У ролику, який ведучий нещодавно виклав у мережу, він вирішив ввімкнути справжнього батька і не випустити старшу доньку Леру на вулицю без шапки. Проте Олександр Педан так не хотів, щоб дитина не пішла без шапки, що не звернув увагу на те, що дівчина вискочила з дому без взуття.

Замість Олександра Педана на це звернули увагу підписники зірки і звернули на це його увагу.

При цьому поки ведучий чекав зручної нагоди підсунути доньці шапку, вона встигла здогадатися на що натякає її зірковий тато і втекла раніше, нід шоумен вручив їй головний убір.

А от у дописі під кумедним відео телеведучий вирішив пригадати які фрази батьки найчастіше говорять своїм дітям.

Крім стандартних “ти шапку не забув”, “поки не поїси, гуляти не підеш”, “голова болить? То все твій телефон” та “щоб у 9 був/ла вдома!”, прихильники телеведучого пригадали, що їх батьки часто запитували чи голову вони, бува, не забули і погрожували не дати десерт поки не поїдять суп.

А от сучасні батьки найчастіше у своїх дітей цікавляться чому ті не беруть трубку, чому телефон вічно на беззвучному режимі і навіщо вони взагалі купували дитині телефон і фітнес-браслет, якщо чадо все одно не бачить і не чує, що батьки телефонують.

Деякі скаржаться, що діти телефонують самі або бачать пропущені виклики тільки тоді, коли вмикають телефон подивитися щось своє.

Дехто з підписників-батьків зауважив, що спрацьовує одна-єдина фраза про те, що після п’яти пропущених дзвінків телефонуватимуть друзям.

Крім того, фанати Олександра Педана згадали кліше, яке, мабуть, буде актуальним для всіх поколінь про “підростеш, дізнаєшся” і ще багато різних виразів.

А ще підписник зауважили, що Олександр Педан і його старша донька поводяться більше як пара, а не як батько чи дитина. Добре це чи погано – не зрозуміло. Але сам ведучий з донькою отримують задоволення від такого спілкування.

Схожі статті