Монатік, Шоптенко та Горбунов принципово навідріз відмовляються показувати своїх дітей прихильникам

Багато хто з наших знаменитостей має чудових синів та дочок, яких не хочуть показувати публіці. Чого соромляться зірки?

Прихильників селебріті завжди цікавила тема нащадків зірок. Погодьтеся, подивитися на малюків популярних осіб допитливо. Проте, не всі шоумени та шоувумен  готові ділитися правдою, кого вони виховують.

І зрозуміти їх можна! Часто діти, особливо підлітки, потрапляють до пильного ока жовтої преси, які так і намагаються заловити момент, коли недосвідчене дитя схибить. Багато хто з зіркових дітей виявляються неготовими до публічного життя, а батьки просто намагаються їх захистити.

Ми зібрали топ українських зірок для яких тема дитинства їх синів та дочок – табу.

Світлана Тарабарова

Співачка довго не наважувалася показати дитину

Ця зіркова мама, хоч досі не показала свого малюка, проте, жінка сказала фоловерам, як його звати.

Сина назвали Іваном. Відчувається, що жінка дуже ніжно любить свого малюка і навіть на честь його появи назвала альбом.

Сергій Лазарєв

Сергій врешті-решт познайомив публіку з сином

Цей зірковий батько, колись приголомшив всю мережу, зізнавшись, що має дитину. Проте, навідріз відмовився говорити будь-які деталі про неї.

Артист навіть попросив прихильників і всіх, хто за ним стежить, поважати його особистий простір і не втручатися у питання виховання дитини.

Єдине, про що повідомив Сергій, це те, що хлопчика звуть Микита і він вже ходить до дитячого садку. Тим не менш, з часом у мережу все-ж таки знимки зіркового батька з дитиною потрапили.

Монатік

Дмитро тримає свій секрет

Дмитро, який демонструє талант рівня мультиартиста, вважає, що неправильно, коли слава батька поширюється на його дітей. Чоловік ставиться дуже принципово до теми захисту своїх малюків. Ледве можна знайти фотографії його малюків. Більше того, у секреті Дмитро намагається тримати й імена нащадків.

Що ж казати, навіть дружину Монатік приховував до 2018 від прихильників!

Олена Шоптенко

Олена – щаслива мама

Два роки тому видатна хореографиня вперше стала мамою. Відомо, що сина назвали Олексієм, проте, всі інші подробиці знає лише Олена з її чоловіком. Пара також тримає у таємниці життя малюка.

Юрій Горбунов

Горбунов із сином на карантині

Шоумен також став батьком 2 роки тому. Проте, розкривати секрет і показувати прихильникам малюка він не спішить.

Підтримує його у цьому і дружина, зіркова ведуча, Катерина Осадча. Попри свою любов до публіки та попри бажання привертати до себе увагу, королева Світського життя – не спішить.

Схожі статті