Що відомо про дружину Дзідзіо та чому артист проти співочої кар’єри дружини

Михайло Хома показав свою дружину та зізнався чому не пускає її на сцену.

У співака Михайла Хоми є дружина Ярослава. Жінку мало хто бачив, то її поява на одному зісвітський заходів викликала не аби який інтерес.

Про саму Ярославу відомо небагато. Жінка, так само, як іїї зірковий чоловік співає. Проте це більше як хоббі та навчання дітей, оскільки Михайло Хома, більше відомий як DZIDZIO, не дуже хоче аби його дружина стала публічною особою.

Проте бажання виступати у Ярослави Притули-Хоми було настільки сильним, що вона наважилася обійти заборону чоловіка і випустити власну пісню “Я тобі не мамка” та кліп до неї. Така поведінка не надто сподобалася артистові.

Михайло Хома (DZIDZIO) з дружиною Ярославою
Михайло Хома (DZIDZIO) з дружиною Ярославою

Співачка зауважила, що її чоловік хоче, аби творчість дружини залишалася вдома. Проте у Ярослави з цього приводу своя думка. Вона вважає, що має право на те, щоб займатися творчістю у своє задоволення і ділитися нею з прихильниками.

Зауважимо, що Ярослава Притула та Михайло Хома одружилися сім років тому. А от знайомі вони були усі 16. Крім цього подружжя навчалося разом у музичній школі і удвох виступали у колективі “Михайло Хома і друзі”.

До речі, весілля пара грала лише для близьких та друзів. а щоб не прийшли непрохані гості, дату весілля дівчина не розголошувала.

Ярослава розповідає. що через славу чоловіка їй бракує уваги. Ймовірно. саме це стало поштовхом до випуску пісні та кліпу.

Звісно, зіркова дружина не сиділа вдома. Вона працювала викладачем у музичній школі, де навчала дітей вокалу. Але, схоже, відчула, що їй стає тісно у рамках викладацької діяльності і вирішила розвиватися як зірка.

Раніше Ярослава вважала, що кар’єра у шоу-бізнесі не для жінки і що забезпечувати родину має саме чоловік. А жінка має створити йому тил, нагодувати, обігріти і так далі. проте зараз погляди дівчини змінилися і вона теж прагне до самореалізації, що, у свою чергу, не дуже подобається Михайлові Хомі.

Проте на всі заборони Ярослава не зважає і вже готує новий музичний сюрприз дл слухачів. При цьому дівчина говорить, що звістку про вихід зіркової дружини на сцену Михайло Хома сприйняв досить болюче.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.