Екс-учасники “Холостячки” розкрили справжні подробиці про побачення з Ксенією Мішиною

Проект попри своє те, що добігає кінця, не перестає бути популярним. Колишні учасники шоу розповідають нові подробиці.

Сьогодні – фінал найромантичнішого шоу “Холостячка”. Новий сезон дійсно унікальний, адже вперше тут головним героєм є жінка. До речі, героїню глядач полюбив ще коли вона брала участь у шоу “Танці з зірками” минулого року.

Мішина Ксенія – акторка театру і кіно. Цього року за її серце боролися 15 чоловіків.

З усіх учасників до фіналу дійшли двоє – шоумен Олександр Еллерт і бізнесмен Олексій Тригубенко. Проте, жінка зізналася, що у її житті вже є чоловік, заради якого вона готова на все – це її син Платон.

Попри достатньо позитивний образ героїні у медіа, екс-учасникам шоу вдалося заловити кілька кадрів, що не відповідають репутації Ксенії.

У шоу “Но это не точно”, що набирає популярності у мережі, колишні герої шоу, а саме Андрій Рибак та Олександр Елерт дивляться свої побачення з Ксенією та коментують епізоди.

Ксенія не стримала емоцій на 9й хвилині шоу і використала негарне слово

Найяскравішою була зустріч Олександра та Мішиної на екстремальній прогулянці. Тоді емоції Ксенії взяли гору і вона вирішила спитати про почуття та ставлення до неї у хлопця напряму. Видно, що дівчині Олександр – не байдужий, і коли вона намагалася добитися правди, не втрималася і сказала лайливе слівце.

Хлопці тут же прокоментували побачене і почуте.

На сміх також взяли питання Ксенії до Саші про закоханість. Жінці стало цікаво, як Елерт себе поводить, коли відчуває сильні почуття. У кадрі хлопець промовив щось не зрозуміле, проте, у своїй передачі почав перекручувати фразу і насміхатися над побаченням.

Дісталося від таких критиків і Олексію Тригубенко. Хлопці почули його розповідь про себе. Олексій вирішив презентувати себе, як солідного бізнесмена. Видно, що свою справу він любить і готовий присвячувати їй багато часу.

Та його щирі думки знов були розкритиковані. Хлопці почали жартувати, з того, що у своїй презентації, Олексій зняв відео, як стоїть біля дошки та щось пише маркером. До речі, саме Тригубенко увійшов до фіналу.

Олексія сильно розкритикували

Не тільки учасники ставали об’єктом насмішок. Операторська робота теж викликала питання в Андрія та Олександра, які причепилися до кадрів з природою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.