Максим Галкін розповів про причину довгої відсутності особистих фото в Інстаграмі. Пугачова тут ні до чого

Максим Галкін останнього часу публікує багато стороннього контенту на власній сторінці. Ми дізналися причину

Відомий пародист та чоловік легендарної Алли Борисівни до недавніх пір активно вів сторінки свої у соціальних мережах. Проте, останнім часом особистих фотографій артиста стало дедалі менше.

Щоб не втратити інтересу у прихильників, Максим публікує відео з занять своїх дітей або контент зі знімального процесу. Сьогодні шоумен вперше поділився новинами про те, як так сталося, що його особистих фото у власних же акаунтах майже не стало.

Максим скаржиться на графік

Максим розповів, що через постійний напружений графік зйомок зовсім немає часу для публікації власного контенту. Навіть під час запису сторіз, Галкін дав зрозуміти, що не може довго балакати, адже за кадром хтось вже стоїть зі знімальної групи.

Щоправда, після цього він опублікував коротке відео його родинного маєтку з Аллою. Артист висловив насолоду зимовим пейзажем і додав, що подвір’я виглядає дуже по-новорічному.

Популярності сторінці Галкіна додають його фото з дітьми. Прихильники просто обожнюють дивитися, як підростають маленький син та донька Пугачової. Діти проявляють різні таланти та й батьки не гребують використовувати їх у потрібному напрямку.

Наприклад, батько Максим привчає вже до зйомок у рекламі. Останній ролик з промоцією ковбаси викликав неоднозначні почуття у фанатів. З одного боку фоловери захоплювалися акторським талантом дітей, а з іншого обурювалися, що таких маленьких Гаррі та Лізу вже привчають до публічного життя.

Що ж, очевидно така доля всіх дітей суперстарів.

Зокрема, старша донька Пугачової, Христина Орбакайте розповідала раніше, що з дитинства її привчити до спалахів фотокамер та надмірного інтересу журналістів.

Дівчинку  змалечку також привчали до естради. Вона, бувши школяркою ще, зіграла декілька кіноролей. Свою ж доньку Христина береже і не намагається зайвий раз “просунути” за рахунок своєї слави.

Дівчинка навчається у Сполучених Штатах та зрідка з’являється на сторінках соціальних мереж зіркової матері.

Варто зазначити, що й Христина стала менш активно публікувати свої світлини в Інтернеті.

Більше про зіркову родину Галкіна дізнайтеся у відео:

Схожі статті