Закриття “Дом-2”: у Бузової відібрало мову, Бородіна та інші учасники коментують кінець телепередачі

"Дом-2" став одним з найпопулярніших шоу на теренах СНД. Передача допомогла відкрити звірок нового покоління.

16 років на екранах глядачів. Рівно стільки існував на теренах медіапростору реаліті-шоу “Дом-2”. Головна мета учасників була знайти своє кохання. Навіть девіз проекту був “Збудуй своє кохання”

З 2005 по 2012 рік реаліті дивилася вся Україна.  Ранкові покази демонструвались до весни 2011 року з українським двоголосим озвученням.

Цей проект не тільки розважав глядача: найяскравіші учасники одразу ставали зірками шоу-бізнесу. Зокрема, завдяки проекту розпочала свою кар’єру Ольга Бузова.

Ольга з’явилася на екранах телевізорів, коли була ще зовсім юною. На проект прийшла знайти чоловіка своєї мрії. Тоді Бузова мала довге біляве волосся та ще не знала, як підкреслити свою вроду. Згодом Ольгу оберуть ведучою цього телевізійного будівництва.

Кадр одного з перших сезонів шоу

Зараз Ольга перебуває у шоку та пише, що їй важко говорити та писати на цю тему. На своїх сторінках жінка зізнається, що дуже любила цей проект.

Ксенія Бородіна, яка була однією з культових ведучих цього шоу, теж поділилася своїми враженнями. Зірка жалкує, що “Дом-2” закрили, адже попри негативне ставлення, у проекту було багато відданих прихильників та прихильниць. Проте, Ксенії реалізму не бракує. Жінка зазначає, що завжди знала, що рано чи пізно телепередача припинить своє існування.

Ксенія Собчак, яка вже мала ряд фанатів до цього проекту, теж висловила свою думку. Зірка зазначила, що вдячна “Дому”, адже ця робота ведучої на телебаченні була у неї першою. Проте, дала дуже потужне підгрунтя для того, щоб далі збиратися нагору кар’єрною драбиною.

Ксенія зазначила, що до того, як вона стала ведучою, вона пробувала попасти та й в інші не менш відомі проекти. Проте, недосвічену журналістку нікуди не брали.

До речі, “Дом-2” приймав до себе достатньо колоритних персонажів. Зокрема, в одному з сезонів шукати своє кохання прийшла актриса дуже специфічного жанру кіно. Олена Беркова вже була відома певному колу глядачеві. Зокрема, її впізнати могла чоловіча аудиторія, адже Олена займалася тим, що знімалася у фільмах для дорослих…

Схожі статті