Пугачова, Кароль та Каменських – над чиїм новорічним стилем стилісти колись познущалися найбільше

Зовсім скоро - головне свято країни і зірки, як завжди будуть нас тішити своїми сценічними номерами. Та не в усіх зажди вихолдить гарно виглядати

Зірки інколи бувають далекими від ідеалу настільки, що можуть сміливо очолювати рейтинг несмаку. Проте, у цьому може бути далеко не їх провина. Річ у тім, що більшість селебріті користуються послугами стилістів, які не зажди можуть об’єктивно знайти правильний образ для артиста.

Ось і список зірок, що постраждали від недбайливого підбору гардеробу на честь головного свята – свята Нового року.

Настя Каменських

Настя – у зеленому

Зараз Настя – приклад для наслідування. Тендінта і ніжна, спокуслива співачка претендує бути іконою стилю.

Проте, на початку кар’єри Настя виглядала – інакше. Вона була повненька і не вміла стежити за модними тенденціями, тому часто ставала об’єктом критики.

Вона часто позувала перед камерами  в подовженій футболці оверсайз, вільній джинсовій курточці, колготках в сіточку і червоних ботфортах на високих підборах. Настя навіть ракурсів не підібрала, щоб хоча б її ноги здавалися б худішими.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у 2018 році

У 2018 році дісталося на горіхи за обраний стиль і Тіні Кароль. Її білосніжний костюм та спідницю з пір’ям фанати не сприйняли.

Дійсно виглядає співачка досить дивно. Ми знаємо, що Тіна – має спокусливу гарну фігуру, яку недбайливо заховати у піджак та спідницю. Через об’ємність речей та білий колір, що не робить людину стрункішою, Кароль виглядає так, немов піднабрала ваги та постаршала на кілька років.

Алла Пугачова

Алла помітно вирізняється серед інших

Примадонну завжди критикували за сміливий образ. Попри свій вік, Алла не соромиться проявляти жіночність.

Пугачовій подобається носити короткі речі, проте ноги та руки жінка вже ховає за довгими рукавами та панчохами.

Сьогоднішній стиль Алли – дуже сучасний. Співачка освітлила волосся та уважно слідкує за модними тенденціями, завдяки чому абсолютно не виглядає на свій вік. Дуже любить артистка ще прикрашати волосся капелюшками або об’ємними цікавими обідками з прикрасами.

Одним словом, ось – справжній приклад для того, аби знати, як гідно та стильно можна виглядати навіть, коли тобі набагато більше 50.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.