Оля Полякова вперше показала похресників, але ім’я кумів вирішила тримати у таємниці

Українська співачка Оля Полякова перед новорічними святами проводить час з рідними. У своїх соціальних мережах співачка поділилася щирими фото з маленькими похресниками.

Оля Полякова славиться своєю відвертістю та відкритістю перед прихильниками. Співачка не приховує деталей свого особистого життя і з радістю розповідає на інтерв’ю та у соціальних мережах подробиці стосунків з чоловіком та дітьми.

Під Новий рік артистка приділяє багато часу родині та близьким. Тим паче карантинні обмеження все ще забороняють організацію масштабних концертів та зйомок. Тож свій новорічний настрій Полякова черпає саме від дітей та коханих поряд.

Так на особистій сторінці в мережі Instagram Оля опублікувала фотографію зі своїми похресниками — Ренатом та Глібом.

Оля Полякова зі своїми похресниками
Оля Полякова зі своїми похресниками

Зворушливий знімок артистка підписала: “Хрещена приїхала. Ренатик та Глібчик”.

На короткому відео з двома малюками співачка виконала знамениту дитячу пісню “В лесу родилась елочка”. Точніше, виконували її Ренат та Гліб, а їхня знаменита хрещена мама підспівувала та радісно посміхалася талантам дітей.

Своїх кумів Полякова вирішила не афішувати, тож вони не потрапили під приціл камери. Однак, ще три роки тому Оля ділилася фотографією одного свого кума, який позував разом з її молодшою донькою Алісою. Скоріш за все, це був хрещений батько дівчинки.

Кум Полякової та її донька Аліса
Кум Полякової та її донька Аліса

Відомо, що чоловіка звати Олексій Андерсон. Він працює стилістом-перукарем та допомагає знаменитостям у створенні ексклюзивних модних образів. Прихильники Полякової відразу припустили, що саме під час спільної роботи артистка й познайомилася з майбутнім хрещеним батьком своєї доньки.

“Гарний у вас кум”. “Які хороші та добрі очі у вашого кума, відразу видно, що добра людина”. “Дуже добра та чарівна посмішка. Хороший кум, нічого не скажеш”, — прокоментували підписники Полякової фотографію.

Нагадаємо, що українська співачка Оля Полякова вже 16 років перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим. Разом подружжя виховує двох доньок — п’ятнадцятирічну Машу та дев’ятирічну Алісу.

Схожі статті