Григорій Чапкіс потрапив у лікарню з двосторонньою пневмонією: у 90-річного хореографа переляк смерті

90-річний хореограф Григорій Чапкіс опинився на лікарняному ліжку з тяжким діагнозом — двостороння пневмонія. Сам артист зізнався, що у нього страшний переляк смерті.

Григорій Чапкіс став відомим завдяки суддівству в популярному шоу “Танці з зірками” на одному з національних телеканалів. Телеглядачам народний артист України полюбився своєю життєрадісністю та енергійністю. Адже у 90 років Чапкіс продовжує танцювати, викладати хореографію та навіть одружується.

Цього року Григорій Миколайович одружився вчетверте з дівчиною, яка молодша за нього більш ніж на 50 років. Прихильників та телеглядачів шокувала ця новина, однак таким вчинком Чапкіс вкотре продемонстрував молодість своєї душі та любов до життя.

Григорій Чапкіс вдома
Григорій Чапкіс вдома

19 грудня країну сколихнула шокуюча новина — Григорій Чапкіс потрапив у лікарню з діагнозом двостороння пневмонія. Відомо, що чотири дні тому легендарному хореографу стало зле і він викликав швидку. Наряд лікарів, який приїхав до нього відразу забрав Григорія до лікарні.

Чапкіс зізнався журналістам, що його поклали в ортопедичне відділення, так як профільні стаціонари просто переповнені хворими пацієнтами.

Григорій Чапкіс на "Танцях з зірками"
Григорій Чапкіс на Танцях з зірками

Народний артист України зізнався, що йому важко дихати, і в цілому він відчуває велику слабкість. Танцюристу відразу зробили два тести на наявність в організмі коронавірусної інфекції. Проте обидва показали негативний результат.

“Лікарів не вистачає, сестер не вистачає. У мене зараз страшний переляк – це перше. Переляк смерті”, – розказав Григорій Чапкіс.

Хвилювання щодо свого здоров’я хореограф пояснює ще одним фактом. Не дивлячись на те, що він отримав два негативні тести на COVID-19, пацієнти з цим діагнозом лежать зовсім поряд — всього на поверх вище від нього.

Тим не менш Чапкіс продовжує триматися та вірити в краще. Хоча він і почувається зле, хореограф самостійно зателефонував журналістам “ТСН”, щоб дати коментар щодо стану свого здоров’я.

Схожі статті