Таємниці переможця “Холостячки” Олександра Еллерта: дитина та два шлюби. Про що не знала Ксенія Мішина

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт розкрив свої таємниці широкому загалу: чоловік був двічі одружений та має дитину.

Олександр Еллерт зміг підкорити серце головної “Холостячки” країни Ксенії Мішиної. Саме цього комедійного актора дівчина назвала переможцем у п’ятницю на фіналі найбільш романтичного шоу вітчизняного телебачення.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Як виявилося, Еллерт не простий комік, він також має свої таємниці та непросте минуле. Чоловік народився у невеличкому містечку в Сибірі. Його батько був воєнним, тож усе його дитинство складалося з переїздів. Вихованням Олександра займалися переважно мама та бабуся.

Якщо стосунки Еллерта та Ксенії все-таки завершаться шлюбом, то це будуть вже треті офіційні відносини переможця “Холостячки”. Вперше штамп у паспорті йому поставили ще у 2007 році. З дружиною Олександр познайомився в університеті. Подружжя розлучилося усього через два роки після весілля. Однак, у них народилася донька, яку назвали Елею. Сьогодні дівчинці 13 років.

Еллерт разом із донькою Елею
Еллерт разом із донькою Елею

Чоловік зізнається, що вони надзвичайно близькі з донькою. Дівчинка навіть з’явилася в одному з епізодів “Холостячки”.

Вдруге Олександр вступив у шлюб у 2014 році. Зі своєю другою дружиною вони довго дружили та спілкувалися, згодом зрозуміли, що між ними щось більше, ніж просто дружба. Однак і цей шлюб тривав недовго. Після розлучення колишні закохані все ж змогли зберегти теплі товариські стосунки.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

З головною “Холостячкою” Еллерт зустрівся вперше ще до шоу на зйомках одного з телевізійних проєктів. Тоді вони не мали змоги поспілкуватися, однак Ксенія все ж запала Олександру в серце. Як тільки чоловік дізнався що саме вона стане головною героїнею нового шоу романтичного шоу, відразу заповнив анкету.

Прихильники “Холостячки” розділилися на два табори: одні щиро вітають пару, інші ж вважають, що Мішина мала б обрати конкурента Еллерта — Олексія. Тим не менш, сама Ксенія зізналася, що її сарце належить саме Олександру і з ним вона почувається максимально щасливою.

Схожі статті