Лобода повідомила про несподівану ситуацію, чим підняла хвилю обурення: “Служба безпеки розбирається”

Популярна співачка Світлана Лобода повідомила про неприємну ситуацію, яка сталась напередодні.

Українська співачка Світлана Лобода на даний момент живе і будує своє кар’єру за кордоном. 38-літня знаменитість нещодавно презентувала свою нову пісню та кліп до неї, яка називається moLOko. Режисером відеокліпу став відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв, який активно працює із зірками російського шоу-бізнесу. До того ж, над кліпом працював і популярний український співак Монатік.

Головна ідея кліпу полягає у тому, що яка б безвихідна ситуація не сталась у кожного з нас, завжди є родина та близькі люди, які допоможуть у складну хвилину.

Однак нещодавно сталась прикра ситуація, новий кліп Світлани Лободи було видалено з YouTube-каналу по невідомій причині. Про це співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши неймовірну світлину зі зйомок кліпу.

Світлана Лобода опублікувла нову світлину у своїй соціальній мережі

У підписі до публікації співачка зазначила, що відео було видалено в ніч з суботи на неділю, однак ситуацію вже виправлено і відео знаходиться в загальному доступі. При цьому Світлана додала, що їх служба безпеки розбирається з подією і результаті винні понесуть покарання.

Тим часом підписники зірки в захваті від нового відеокліпу, про що пишуть в коментарях:

  • “Неймовірний кліп на дуже душевну пісню.”
  • “Найкращий артист — найкраща пісня, кращий кліп, і всі нагороди скоро будуть ваші!”
  • “Шкода…Кліп супер, давно не отримувала від пісні та кліпу такого задоволення.”
  • “Кліп геніальний. Я плакав.”

Схожі статті