Настя Каменських поділилася секретами домашнього затишку: Потап у захваті, а Ірині Горовій таке і не снилося

Настя Каменських може створити затишок і святковий настрій за допомогою невеличких дрібничок в інтер'єрі.

Настя Каменських любить створювати затишок у їхньому з Потапом помешканні. Про це сам репер неодноразово розповідав і показував. Зокрема, його зіркова дружина почала частіше надихатися на зміни напередодні зимових свят.

Артистка вже встигла прикрасити будинок і розповіла, що найбільше їй подобається декорувати будинок стрічками з гілочок, прикрашені бантиками та кульками.

Насправді у зіркового подружжя у дворі будинку росте ялинка, але за все життя вони прикрашали її лише один раз того року, коли одружилися. Як пригадує Настя каменських, вони тоді накупили багато прикрас, кульок та гірлянд.

Проте цього року обмежилися лише декором будинку. Причина дуже проста: ялинка виросла і тепер ні настя каменських. ні Потап не можуть прикрасити її повністю.

Також напередодні свят дівчина зізналася, що дуже любить створювати атмосферу всякими дрібничками. А от поставити вдома новорічну красуню Настя Каменських поки не збирається.

Створюють зірковій парі новорічний настрій балясини, прикраси на поручнях сходів. Такий самий декор любить і ведуча “ТСН” Лідія Таран. для співачки такий варіант не займає багато місця і створює святковий настрій.

При цьому такий варіант Настя Каменських використовує не лише для декорування сходів, а й каміну.

Співачка зазначила, що любить змінювати прикраси у будинку не лише на свята, а й залежно від сезону.

Для виконавиці це дуже важливо, адже нова обстановка, яку створюють елементи інтер’єру, додає натхнення для творчості. Особливо важливо це зараз, коли немає можливості поїхати до іншої країни і таким чином змінити обстановку.

Настя Каменських зізналася, що навіть багато робочих питань з Латинською Америкою, де українська співачка досить швидко стає популярною, вирішує з дому.

Також виконавиця зауважила, що можна прикрасити ялинку старими іграшками разом з сучасними кульками та гірляндами. Запропонувала вона у своєму відео і варіант з цукерками або світлинами з важливих моментів життя.

Судячи з кількості ідей артистки, якщо колись вона і захоче поставити вдома ялинку, проблем з тим чим і як прикрашати у Насті Каменських точно не буде.

Схожі статті