Переможниці «Танців з зірками» Санта Дімопулос і Юлія Саніна продали кубок й віддали гроші важкохворим дітям

Кубки "Танців з зірками" Санти Дімопулос та Юлії Саніної пішли на добру справу.

Переможниця проекту “Танці з зірками” рок-діва Юлія Саніна не хотіла приймати незаслужену нагороду від іншої фаворитки танцювального шоу Санти Дімопулос.

Як зазначила дівчина, вона вважала, що цей кубок по праву належить партнерові екс-віагрянки Максу Леонову. Дівчина довго намагалася відмовитися від нагороди і, зрештою, вирішила продати кубок на аукціоні.

Про такерішення фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна повідомила спільно з партнером Дмитром Жуком на своїй сторінці у мережі.

Юлія Саніна пояснила таке рішення тим, що головної мети, з якою прийшла на проект вона досягла. А саме дівчина навчилася танцювати і зізналася, що для неї друге місце не означає поразку. Для Юлії Саніної це не перше друге місце, тому до перемоги Санти Дімопулос вона поставилася спокійно.

При цьому організатори проекту “Танці з зірками” готові були змінити правила і оголосити відразу дві пари-переможниці у 7-му сезону танцювального проекту. Проте дівчина відмовилася від такого і зізналася, що у момент, коли їй намагалися віддати незаслужену нагороду хотіла взяти партнера Дмитра Жука і втекти з паркету.

Пари-переможниці 7-го сезону Танців з зірками
Пари-переможниці 7-го сезону Танців з зірками

До такої ініціативи рок-діви приєдналася і Санта Дімопулос. Аукціон, на якому переможниці вирішили продати свої кубки, відбувся на сторінці програми “Сніданок з 1+1” у Фейсбуці. І був організований не просто так, а напередодні дня святого Миколая.

Стартова ціна кубків становила 3 тисячі грн.

Лот фаворитки глядачів Санти Дімопулос учасники інтернет-аукціону оцінили у 55 тисяч грн і дістався він Оксані Ліпській, а от кубок Юлії Саніної Таня Шатковська оцінила у 48 тисяч грн.

Усі виручені гроші дівчата віддали благодійному фонду “Здійсни мрію”, який опікується онкохворими дітьми всієї України. Таким чином вони вирішили зробити хворим дітям найкращий подарунок до дня Святого Миколая і подарувати їм шанс на життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.