Багатеньку жінку Потап собі обрав: Настя Каменських показала, як святкувала Новий рік у дитинстві

Настя Каменських завжди вирізнялася гарним смаком і любовью до розкоші. Тепер не дивно чому.

Настя Каменських – саме з тих дітлахів, хто народжується, як-то кажуть, зі срібною ложкою у роті. З ранніх років майбутня зірка жила у достатку, що й продемонструвала, опублікувавши свої дитячі фото коло ялинки.

Співачка напередодні новорічних свят показала у своєму Телеграм-каналі, як наряджала ялинку у дитинстві.

Фото зняте на плівку. Видно, що родина Насті має гарний смак, адже незважаючи на те, що світлина належить по часу до перших років української незалежності, ялинку нарядили у європейському стилі. Сама Каменських дуже нарядна, на ній досить модне вбрання.

Настя Каменських у дитинстві

Що відомо про родину Каменських?

Настя – киянка. Її батьки – відомі діячі культури та спорту. Тож дитинство дівчинки пройшло у творчій, натхненній атмосфері, а стати посереднім працівником на якомусь підприємстві, у Насті не було просто шансів. Її матір теж була співачкою.

Коли дівчинці виповнилося 5 років, її відправили у Францію. Проте, чи то норов місцевої малечі, чи то темперамент родини, що приймала Настю, не сподобалися дівчинці й вона попросила маму забрати її додому.

Та у батьків були інші плани. Для того, щоб дитина розвивалася, мати знову відправляє дівчинку закордон. На цей раз в Італію. До речі, ця країна досі одна з улюблених для співачки.

За словами зірки, вона там знайшла другу родину, братів та сестер. Що ж, варто зауважити, що й сама Каменських чимось схожа на пристрасну італійку.

Проте, попри яскраві подорожі та домашні свята, у батьків Насті була матеріальна скрута.

Вже дорослою, жінка згадає, що коли їй було 8-9 років, їй доводилося ходити у школу в чому прийдеться. Раз, узимку, у неї не було теплої куртки і їй довелося доношувати чиюсь хлопчачу. Однокласники реготали з нового стилю Каменських.

Та всі образи співачка перекреслить, адже її творчість та харизма дозволять стати найпопулярнішою у країні, а ще дівчина буде визнана найкрасивішою жінкою України за версією читачів журналу “Viva!”.

Схожі статті