Максим Галкін показав, якою актрисою росте донька Пугачової у своєму новому ролику (ВІДЕО)

Максим Галкін з дитинства привчає своїх дітей до камер та сцени. Цікаво, що з цього вийде.

Ліза та Гаррі, як народилися, вже потрапили до пильного ока прихильників та журналістів. Це і не дивно, адже близнята з’явилися на світ завдяки сучасним репродуктивним технологіям та прагматичності Алли Борисівни, яка свого часу заморозила свої яйцеклітини.

Це дозволило зірки знову стати мамою вже у поважному віці.

Її чоловік, Максим, намагається показати прихильникам майже кожну цікавинку з життя дітей та не соромиться привчати їх до зйомок та по-дорослому вчитися, вочевидь, заробляти кошти.

Нагадаємо, що Ліза та Гаррі народилися у 2013 році та зовсім недавно пішли у школу.

У новому рекламному ролику про лікарські засоби, Максим – активний учасник пишного святкового застілля. На столі чого тільки немає: салати з майонезом, риба, м’ясо, алкогольні напої. Чоловіку після всіх з’їдених страв – зле.

І тут у кадрі з’являється його донька Ліза, яка готова допомогти батьку з проблемою. За сюжетом дівчинка рекламує препарат.

До речі, це не перший комерційний ролик, де діти Галкіна та Пугачової залучені з ініціативи батьків. Здавалося, що зовсім нещодавно Максим рекламував разом з малечею ковбаси.

Прихильникам у коментарях зірковий батько висловитися не дає. Під обома рекламними дописами не можна лишити своєї думки нікому.

Про виховання своїх дітей подружжя раніше розповідало, що попри всі статки та багатство, Ліза та Гаррі мають свої хатні обов’язки та їм не дозволяють зайвого. Наприклад, малечу буде покарано, якщо вони не приберуть після себе своїх іграшок.

Щодо майбутньої кар’єри, Максим не раз зазначав, що знає напевно, що діти через славу своїх батьків будуть завжди під прицілом фото та відео камер. Проте, чоловік зазначає, що його син та донька мають самі обрати заняття, яке їм буде до вподоби.

Зіркові малята вже проявляють свої таланти: обидва – дуже музикальні, проте дівчинка має більше артистизму (напевно через це батько і бере її частіше на знімання), а хлопчик має дослідницький характер.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.