Хореограф Пугачової навідріз відмовляється працювати з зіркою через грубість та образи

Алла Пугачова завжди намагалася здаватися глядачеві дуже непростою особою. Про її характер ходили легенди.

Примадонна естради всього СНГ досі популярна. Творчість, вдалий образ та талант приносять свої дивіденди навіть зараз. Та нещодавно спливла інформація про те, якою насправді є Алла.

В одному з ютуб-шоу, хореограф та постановник, Єгор Дружинін розповів, чому більше не буде працювати з найвідомішою зіркою всіх часів.

Свій досвід співробітництва з Аллою він отримав у той час, коли у2019 році був постановником танців до ювілейного концерту співачки.

Мотивувало Єгора взяти участь у підготовці концерту Примадонни те, що сама Пугачова заявила, що цей виступ може буквально стати ледь не останнім. Відомий танцюрист з часом пошкодує про цей проект.

Слід трохи розповісти про досвід Дружиніна. Він – танцюрист зі стажем і ця сфера творчості, можна сказати, сімейна справа. Батько працював у театрі за радянських часів і теж займався постановкою танців.

Довгий час Єгор навчався в Нью-Йорку, потім, повернувшись до Москви з 2004 року починає співпрацювати з зірками. Першим великим проектом, де артист проявляє себе, як хореограф-постановник, стає найпопулярніше на той час пісенне шоу “Фабрика зірок”.

Крім цього, Дружинін був членом журі та наставником в шоу “Танці”, щоправда, на російському телебаченні.

Під час роботи з Аллою, артист відзначав для себе, що ця зірка довіряє лише собі й не вважала його авторитетом власної справи.

Алла Пугачова на концерті

Єгор розповів, що найбільш образливою реплікою співачки була фраза, про те, що вона взагалі нічого про Дружиніна не знає, а тому не буде слухати його порад.

“Найскладніша…зірка, з якою мені доводилося працювати. Це людина жорстка, досить груба”

Саме так висловився про Аллу зірковий постановник.

Крім цього, колишній хореограф Пугачової розповів, що вона могла довести до сліз його команду. Він наводить у приклад випадок про те, як Алла попросила створити для неї номер, який їй сподобався, проте, це не завадило виключити його з програми. Танцори, що довго працювали над постановкою були морально знищені.

Не виключає Дружинін і позитивну рису співачки. За його словами, вона завжди могла запропонувати щось на заміну.

Схожі статті