Олена Шоптенко у легкій кофтинці похизувалася стрункою фігурою: Олег Винник скаженіє

Олена Шоптенко долучилася до зірок, які вже поділилися святковим настроєм.

Танцівниця та хореограф Олена Шоптенко завжди вирізнялася організованістю та чітким графіком. У цьому далеко не останню роль відіграв спорт, яким дівчина займалася з дитинства.

Проте є у зіркової танцівниці свій скелет. Виявляється, є речі, які вона завжди відкладала до останнього, як от підготовку до свят.

Хоча цього року, схоже, танцівниця вирішила, що з неї досить і вирішила про святковий настрій потурбуватися заздалегідь. Вона вже встигла прикрасити ялинку і створити вдома затишну атмосферу свята.

На домашніх знімках хореограф постала у чорному спортивному топі і таких самих лосинах. А поверх топу накинула легеньку кофтинку молочного кольору.

Волосся у танцівниці було розпущене і красиво лежало на плечах.

Прихильники відмітили чудовий зовнішній вигляд улюблениці та зазначили, що вже прикрасили ялинку і помешкання. Проте, були і ті, хто вирішив. що ще має час прикрасити і підготуватися до свята.

Олена Шоптенко показала святкові прикраси
Олена Шоптенко показала святкові прикраси

А от дуже уважні прихильники помітили, що ялинка у Олени Шоптенко прикрашена у кольорах однієї з політичних партій, хоча і виглядає красиво.

Ймовірно, що цього року зірка танців встигла все через відсутність звичного навантаження перед святами через пандемію. Танцівниця розповіла, що їй соромно, але зазвичай вона все відкладала до останнього і дуже нервувала через це.

Олена Шоптенко показала, як прикрасила дім
Олена Шоптенко показала, як прикрасила дім

А цього року все встигла зробити раніше і може сповна насолодитися святковою атмосферою і гарним настроєм. До того ж встигла поділитися кадрами підготовки до свята і показала як саме прикрасила помешкання.

Схоже, після закінчення “Танців з зірками” і відсутності репетицій енергії у зіркової красуні і справді побільшало.

Схожі статті