Леся Нікітюк показала головного чоловіка свого життя: “Який красунчик”

Зірка українського телебачення Леся Нікітюк похизувалася справжнім чоловіком.

Українська ведуча Леся Нікітюк, яка стала відомою після участі у програмі “Орел і решка”, нарешті показала всім, хто назавжди полонив серце зіркової красуні. Тим самим чоловіком виявився ніхто інший, як собака телезірки Рафік.

Зірка ставиться до нього, як до найріднішої людини і всіляко турбується про нього. Хоча прихильників такий стан справ не влаштовує і вони хочуть бачити поруч з улюбленицею справжнього чоловіка. Тож вже не вперше натякають на участь Лесі Нікітюк у проекті “Холостячка”.

На знімку, яким поділилася Леся Нікітюк, теледіва одягнена у червону сукню з глибоким декольте і біло-червону накидку. При цьому волосся у неї зібране у високий хвіст, а на обличчі яскравий макіяж.

Фото зроблене на фоні прикрашеної новорічної ялинки і повністю відповідає атмосфері останніх днів року.

Раніше зірка телебачення пожартувала, що піде на проект лише за умови, якщо там будуть привабливі чоловіки.

А от під знімком прихильники Лесі Нікітюк не втомлюються писати компліменти на її адресу. При цьому отримує свою порцію приємних слів і песик зірки Рафік. Проте дехто все ж вибачається перед зірковою ведучою. віддаючи всі компліменти під знімком саме песикові телеведучої.

Незважаючи на те, що знімок багатьом сподобався, проте знайшлися і ті. хто побачив на знімку невдалий фотошоп. І попросив улюблену ведучу припинити фотошопити себе до стану дівчини з ескорту, адже вона і без будь-якої ретуші та фотошопу красуня.

Коментарі прихильників
Коментарі прихильників

Раніше ведуча показала як проводить вечір п’ятниці і побажала всім гарних вихідних.

Звісно, прихильники не могли оминути увагою довгі ноги телеведучої, а заодно і поцікавитися у кого ж ноги таки довші: у неї чи у суперблондинки Олі Полякової.

І, як зазвичай, запитали чи буде наступний сезон проекту “Хто зверху?”, адже, як зізналися самі прихильники, вони не уявляють собі п’ятницю без жартів Лесі Нікітюк.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.