Влад Яма пишно відсвяткував перший ювілей сина: грошей хореограф не пошкодував

Влад Яма намагався створити свято, яке маленький ювіляр запам'ятає надовго.

Влад Яма ніколи не приховував свого ніжного ставлення до маленького сина. Здається, ще недавно танцюрист приховував свою дитину від журналістів, а сьогодні вже пишно святкує День народження малюка. Вся організація, що правда, лягла повністю на стороннього підрядника.

На своїй сторінці в Instagram суддя “Танців з зірками” опублікував відео, де можна побачити, що на перший ювілей хлопця – грошей точно не пошкодували. Тут були роботи, діджей, дискотека, а також купа ласощів та подарунків.

Леону, так звати сина хореографа, дозволили самостійно запросити гостей. День народження святкували у закладі, куди заради розваг, запросили ще й дитячих аніматорів. Артисти зображали героїв популярних американських коміксів.

Іменинник традиційно загадував бажання і задував свічі.

Дорослі теж не сумували.

Після шоу програми, де дітей розважали іграми та цікавими хімічними експериментами, на гостей чекав ще один сюрприз – дискотека із запрошеним діджеєм.

Сам Влад у захваті від такого дитячого заходу. Хореограф розповів у своїй публікації, що навіть йому було цікаво провести час серед аніматорів і заради жарту написав, що один з артистів навіть робив гостям масаж.

Крім цього, Яма, очевидно з сумом завершив публікацію, написавши, що 5 років життя сина пронеслися для нього, як наче один день.

Поділилася світлинами з Дня народження Леона і його матір. Ліля Яма замилувала мережу відео, де вона презентує торт сину. Самій же жінці подарували на честь свята букет квітів. За словами дружини Влада, малюк наступного дня зізнався, що це було і справді незабутнє свято.

До речі, помітно уважним прихильникам, що вже не вперше родина хореографа влаштовує пишні іменини сину. Минулого року, коли дитині виповнилося 4 роки, батьки на честь події також організували свято з аніматорами та друзями хлопця.

Схожі статті