Володимир Дантес публічно припав до неймовірної вроди дівчини, поки Кацуріна не поруч: “Даша вдома сидить”

Відомий український музикант та гуморист Володимир Дантес показався в обіймах іншої жінки, поки проводив корпоратив. Даша Кацуріна поки що не реагує.

Знаменитий український виконавець Володимир Дантес 2 роки тому повідомив про своє розлучення з співачкою Надею Дорофєєвою. Для публіки це стало справжнім сюрпризом, адже вони до цього рішення жили разом. Зокрема, пара незадовго до новини давала ексклюзивний інтерв’ю, і показувала, як живе у своєму заміському маєтку.

Вже пізніше Дантес зізнався, що насправді вони до останнього не могли прийняти рішення, а коли прийшли погані часи, їм необхідно було якось полегшити своє існування, і було прийнято рішення не боротися за стосунки.

Володимир Дантес показав, як проводить свої корпоративи

Вова Дантес зустрічається з Кацуріною, а залицяється до двох інших дівчат водночас
Володимир Дантес показав, як проводить свої корпоративи

Так само неймовірною новиною для всіх став роман Наді з Мішею Кацуріним. Дантес же виражав неймовірне роздратування через те, що пресі писали, що вони нібито помінялися, адже він у той самий час закрутив з колишньою дружиною Міші Дашею.

Однак, обидві пари і нині разом. Надя та Михайло одружилися, а от Володимир заявляю, що зі шлюбом спішити не збирається, і зі своєю дівчиною нібито ще не обговорював дану тему.

А публіка тим часом надзвичайно здивована поведінкою вокаліста під час корпоративу. Так, популярна блогерка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показала, як Володимир спочатку її обійняв, а потім під час повільного танцю з нею опустив своє обличчя на її плече.

Володимир Дантес засвітився під час обіймів з іншою

Здебільшого користувачки почали одразу ж реагувати на таку поведінку, і дивуватися тому, що чоловік у стосунках дозволяю собі подібне з іншою. Однак, на його захист одразу ж знайшлися інші коментатори, які поділилися думкою, що нічого такого не сталося, і це мовляв, частина його номеру — Володимир робить так постійно.

Володимир Дантес засвітився під час обіймів з іншою
Володимир Дантес засвітився під час обіймів з іншою

Даша Кацуріна на дані кадри ніяк не відреагувала.

Схожі статті

Екзотика та й годі: донька Олі Полякової показала свого кота, з яким разом засмагає на шезлонгах (ФОТО)

Літо, свіже повітря, тепле сонце — те, що не може не приносити задоволення. Особливо, коли поруч приємна компанія! Кадрами із такого відпочинку поділилася з шанувальниками красуня Маша Полякова.

Колишня дружина Володимира Остапчука щодня купається у квітах: такої уваги і Полтавська не отримує

Квіти обожнює більшість людей. Але жінки, як правило, люблять їх отримувати, а чоловіки — дарувати. Христина Горняк похвалилася одразу декількома букетами, які отримала від таємного шанувальника.

48-річна Наталя Могилевська розповіла про найважчу роботу у світі, яку їй доводилося робити: “Ви зрозумієте”

Люди по-різному уявляють важку роботу. Однак Наталя Могилевська запропонувала підписникам лише одну задачу, складність якої зрозуміє кожен, незалежно від освіти чи обраної професії.