Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс у найромантичнішу точку України: в білій сукні світиться від щастя (ФОТО)

Популярні українські телеведучий Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс засвітилися у найромантичнішій точці України, куди пари часто рушають у поїздки для двох.

Але у випадку зірок, мова йде про робочу подорож, яку вони здійснили разом. Так, вельми довго Єгор та Неля не ділилися спільним контентом, і обмежувалися співпрацею на телеканалі. Однак, нещодавно їхні фанати отримали великий подарунок від зірок — лінійку фотографій, яка була зроблена у рамках спільної поїздки до Львова.

Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс у найромантичнішу точку України

Гордєєв показався з букетом для Шовкопляс
 Єгор Гордєєв забрав Нелю Шовкопляс у найромантичнішу точку України

Варто відзначити, що стосунки Нелі та Єгора далеко не один рік викликають у публіки масу емоцій. Пов’язано це з незвичайною хімією між співведучими. Хоча зірки спочатку виглядали дуже різними, а також мають вельми популярні характери, з часом аудиторія побачила, наскільки ідеально вони підходять одне одному.

Квітуча та ніжна Неля стала ідеальним доповненням до холодного та раціонального Єгора. А спільна робота мало-помалу нібито переростає у міцну дружбу, як це сталося у Людмили Барбер та Руслана Сенічкіна. Варто також зауважити, що у him навіть намагалися приписувати романи.

Але якщо зі сторони Єгора ніяких перепон на шляху до кохання немає, то Неля вже давно знайшла свою любов, вийшла заміж і народила від коханого чоловіка двійнят. Хіба що 2023-го стало відомо про серйозну кризу у сім’ї Шовкопляс. Виявляється, 2022-го вони з чоловіком подали на розлучення і вже готові були розійтися. Події в країні поставили на паузу дане рішення, а пізніше подружжя наважилися спробувати врятувати стосунки, і зробили це.

Що зараз відбувається в сім’ї достеменно невідомо, як і в особистому житті Гордєєва. Ще 3 роки тому Ігор говорив про те, що не готовий до серйозних стосунків, так як просто не має на це часу. За його словами, він надає перевагу коротким історіям, а романами не зацікавлений.

І це не дивно, адже в своїх інтерв’ю телеведучий розповідав, що прокидається разом з сонцем, а приходить додому пізно ввечері, фактично будучи відсутнім вдома цілий день, і так щоденно. Тоді ж він порадив двічі подумати, перш ніж ставати журналістом.

Схожі статті

Зробити брови, як раз плюнути: 45-річна Оля Полякова показала, чим заміняє гель для брів — дешево й сердито

Мрієте про брови, як в Олі Полякової? Звісно, можна бігти до магазину за дуже дорогим гелем, щоб досягти бажаного результату. А можна скористатися порадою самої Олі, зекономивши час та гроші.

Сталося на вулиці із самого ранку: 36-річна Леся Нікітюк довела, що критика в інтернеті — це не найгірше

Смачний сніданок на свіжому повітрі в чудовій компанії. Що може піти не так? Леся Нікітюк вирішила на власному прикладі продемонструвати, що неприємні сюрпризи можуть з'явитися дуже неочікувано.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Андрія Доманського вперше: вона як сестра-близнючка Лідії Таран

Андрій Доманський — багатодітний батько, який дуже любить своїх дітей. Таку ж сильну любов він дарував жінкам, які народили йому нащадків. А за життя 49-річний телеведучий був у 3 різних шлюбах!

“Дзвінок в Обленерго”: мама Сердючки Інна Білоконь показала, чим закінчилася авантюра її полтавської мами

Сьогодні навіть люди, які ніколи не цікавилися тим, хто постачає їм електроенергію, чудово знають контакти свого обленерго. Але Інна Білоконь показала, як важко буває зв'язатися зі спеціалістом.

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!