Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв вразив кадрами публічної пропозиції руки та серця: хто щаслива наречена?

Популярний український ведучий Єгор Гордєєв показав кадри з публічної пропозиції руки і серця. Що все це означає, і як відреагувала Неля Шовкопляс?

Єгор Гордіїв завжди відкрито говорив про те, що його романтичне життя стало жертвою професійного. Мовляв, робота журналіста вимагає від нього багато часу. Рано вранці він виходить на пробіжку зі своїм улюбленцем, пізно вночі повертається додому з роботи, що робить побудування здорових стосунків жінками просто чимось неможливим.

Тому зірка завжди говорить про те, що навіть не сподівається на серйозні романи. Мовляв, погоджується лише на короткі інтрижки, які нікому не принесуть розчарування.

Примітно, що його партнеркою по студії стала жінка, яка в цьому питанні є повною протилежністю Єгору. Неля Шовкопляс прийшла на телеканал вже сімейною людиною, яка має чоловіка та виховує двох прекрасних діток. Мабуть саме тому їхні обговорення настільки цікаві, особливо, коли справа стосується романтики.

Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про публічну пропозицію руки та серця

Єгор Гордєєв не на жарт здивував Нелю Шовкопляс
 Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про публічну пропозицію руки та серця

Нещодавня тема, яку вони підняли в студії була настільки непростою, що Єгор навіть привернув до неї увагу на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Він опублікував у своєму мікроблозі кадр з публічною пропозицію руки та серця та анонсував дискусію на рахунок того, чи круто це або ж все ж таки більше схоже на маніпуляцію жінкою, яка не зможе відповісти заперечно на пропозицію при великій кількості людей, і також містить велику долю тиску на наречену.

Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про публічну пропозицію руки та серця

Кадр для обговорення студія обрала абсолютно відсторонений. І герої у ньому не мають жодного відношення до телеведучих.

Нагадуємо, що півроку тому Неля Шовкопляс вперше зізналася у тому, що ледь не розлучилася зі своїм чоловіком, і навіть подала заяву на розірвання шлюбу. Зробити цей непростий крок парі не дали події в країні.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.