Єгор Гордєєв засвітився з маленьким хлопчиком на руках і не став приховувати правду: вже став татом?

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв засвітився з маленьким хлопчиком на руках і не став приховувати правду. Що приховує насправді знаменитість справжній сімейний статус?

Єгор Гордєєв неодноразово відповідав на питання журналістів щодо свого особистого життя, і завжди говорив про те, що не тільки не зацікавлений в серйозних стосунках, але навіть не зміг би реалізувати це бажання, якби в нього воно було. Мовляв, робота забирає в нього увесь час, і свій дім він покидає рано вранці.

А от після роботи додому він потрапляє взагалі пізно ввечері. Мабуть тому Єгора якщо і підозрюють у романах, то з колегами. Наприклад, найчастіше за все йому приписують любовні стосунки з партнеркою Нелею Шовкопляс.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав кадри з дитиною

І недарма, адже складається враження, що у ведучих багато теплоти у взаєминах. Втім, обидва лише сміються над цим.

І все ж таки існує імовірність того, що Єгор насправді приховує своїх рідних та коханих від сторонніх, як це робить велика кількість знаменитостей.

Тим часом зірка якщо і тішить публіку знімками з малечею, то, судячи з усього, чужою. Так, нещодавно зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжий знімок, на якому постав з дитиною на руках.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав кадри з дитиною. Скріншот особистої сторінки зірки

Єгор Гордєєв при цьому виглядав дуже щасливим та веселим. Склалося враження, що зірці ця роль дуже сподобалася.

Нагадуємо, що минулого року квартира Єгора була зруйнована внаслідок подій в Україні. Зокрема, глядачі сильно переживала за його улюбленців кота та собаку, до яких він надзвичайно прив’язаний, але пізніше стало відомо, що всі цілі та здорові. Як зараз справи у Єгора в плані нерухомості, та де він проживає, — інформація, якою телеведучий не поспішає ділитися з публікою.

Але кожного ранку він виходить у прямий ефір разом зі своєю партнеркою, і продовжує активно працювати. Зокрема останнім часом телеведучі часто організовують вихід в місто разом.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.